Ilyen egy exkluzív speedfitness edzés!

A Speedfitness egy elképesztően gyors és hatékony eredményeket ötvöző edzésmódszer. Az alakformálás, az egészségmegőrzés és a rehabilitáció triumvirátusának is nevezhetnénk, hiszen a testformálással egyidejűleg, számos jótékony egészségügyi hatást fejt ki. Ismert emberek és élsportolók sora kötelezte már el magát az EMS tréning mellett, most Rajtad a sor! Íme, egy kis motiváció! Bemutatjuk, hogyan zajlik ez a sokoldalú 20 perces edzés.

Amikor megérkezel a letisztult eleganciájú Look Your Best stúdióba, az edző elkészít számodra egy izotóniás sportitalt. Az első alkalommal megbeszélitek a kizáró okokat, a célokat, majd egy rövid nyilatkozat kitöltése következik! A próbaedzés könnyedebb, az edző bemutatja Neked a gép helyes használatát, egyfajta hozzászoktatás történik.

 

Mielőtt a teljes testedre felkerülnek a benedvesített elektródák, egy tiszta, pamut edzőruhát kapsz, így higiénikusan érhetőek majd el az izom összehúzódások.

 

 

Az öltöztetés alatt felkerül rád az edzőmellény…

 

… valamint a speciális pánt a csípődre (mely a farizmaidat stimulálja) és a karodra, lábadra.

 

 

Kezdődhet is a tréning! Az EMS készülék kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmaidat. A céljaidnak megfelelően összeállított gyakorlatok kivitelezésével, egyaránt edzed a látható és a mélyen fekvő izomcsoportjaidat. Utóbbiak a hagyományos edzésformákkal aligha érhetőek el.

 

A tréning alatt csak a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az ízületeid terhelésnek lennének kitéve. Így azok is bátran kipróbálhatják, akik bármilyen körülmény miatt nem tudnak/nem akarnak megerőltető sportolásba kezdeni.

 

 

Az edző egyszerű, statikus és dinamikus gyakorlatokkal egészíti ki a programot, az impulzusok erőssége személyre szabottan állítható.

 

Az edzés után egy magas biológiai értékű fehérjeshake-et kapsz!

 

 

Végül, egy különleges kiadványban mintaétrendről, életmódtippekről olvashatsz. Igény szerint, az edződ személyes tanácsokkal is ellát. Kellemes edzést és gyors eredményeket Neked is!

 

Hasonló cikkek

Ezt nem hagyhatod ki, ha szeretsz sportolni!
Szabadidődben szeretsz eljárni mozogni, futni? Szívesen mész edzőterembe vagy még éppen nem döntöttél, hogy hol és milyen mozgásforma segítségével szeretnél szuper for...
Így lehet négy ruhaméretet fogyni - Ezért voltak több ezren a hétvégi FitBalance-on
A sport mindenkinek mást jelent: bevásárlást, hétvégi meccsnézést a haverokkal, egy kis kocogást vagy akár kőkemény edzőterembe járást. Akármelyik csoportba is tartozo...
Ütöttek, rúgtak, tekertek és farönköket emeltek a FitBalance-on
Az idei FitBalance SportArénára idén is annyian látogattak ki, hogy egy-két népszerűbb óráról szinte az ajtón folytak ki az emberek. Aztán jöttek a farönkök… ...

Szólj hozzá Te is!