2013 legsármosabb férfija, Fehér Balázs kitárulkozott

Tegnap este Fehér Balázs elnyerte a 2013-as Glamour Women of the Year legsármosabb férfi címét. Balázs ezt a jelzőt teljes mértékben megérdemli, hiszen, aki már találkozott vele élőben vagy látott vele interjút, az tudja, hogy szemeivel és mosolyával pillanatok alatt képes elvarázsolni az embert. Most nem csupán sármját, de lelki világát is megosztotta a Femcafe olvasóival.

Fehér Balázs egy sötétkék kabátban, kockás sálban és sapkában érkezett kedvenc éttermébe, amely nem csupán az otthonához való közelsége miatt a favoritja, hanem bája miatt is. Balázs közvetlen, kedves, humoros jellemével az első perctől fogva teljesen magával ragadt. Miután levette kabátját, sárga, kötött pulóverében elhozta a tavaszt, majd ez a kellemes és barátságos hangulat lengte végig a beszélgetésünk.

Apukád operákat rendez és ír, a bátyád pedig a Cotton Club Singersben énekelt, így már korán megismerkedtél a zenei szakmával. Gyakran jártál operába? Sosem vonzott az opera vagy a színház világa?

Sosem vonzott. Édesapám gyorsan rájött, hogy gyerekként engem sírba vitt az opera, mint műfaj. Nem értettem, hogy miről szól, mi történik ott, miért csinálják azt, amit. Egyszerűen nem értettem az egészet. Ez azért a korral megváltozott, hiszen most már kedvelem az operát. Szerintem ez korhoz van kötve.

A színházzal hogy állsz?

Az opera büféjében nevelkedtem. Kiskoromban apám bevitt a Gálvölgyi öltözőjébe, ahol láttam, hogy mennyire szereti a papámat és talán azóta nézek fel ennyire az apámra.

Ha jók az információim, akkor a színészet felé is kacsintgatsz. Van már konkrét terved?

A modellkedés során sok reklámban és kisfilmben szerepeltem és többen már akkor utaltak arra, hogy ez nem áll nekem rosszul. Most pedig csináltam egy kisfilmet, amelyben tény, hogy énekelek, de van benne 4-5 perc, amikor csak a mimikámmal próbálom elhitetni a nagyérdeművel, hogy én konkrétan abban a szerepben vagyok. A rendező szerint - aki egyébként egy nagyon tehetséges ember - ez nagyon jól sikerült. A színészet fantasztikus dolog és egyben egy borzalmasan nehéz szakma, de a nehézségek vonzanak.

További szinészi projektek várhatóak még a közeljövőben?

A HBO-nak lesz egy sorozata, amelynek a rendezője meg akar nézni egy szerepre. Ez még csak a válogatás, de elég nehéz lesz, hiszen a saját szövegeimet is nehezen tudom megjegyezni. Az a szerencse, hogy mondta, hogy improvizálhatok, ami a zenében elég jól megy. Nem tudom, hogy a színészetben hogyan sikerül, de nagyon izgalmas dolognak tartom.

Akkor már megtörtént, hogy elfelejtetted a dalszöveget?

Persze! Volt, hogy a Hideaway szövegét elfelejtettem. Ilyenkor improvizálok, össze-vissza halandzsálok, de ez megesik. Ez a rockzene és ezért jó, hogy nem egy felépített imidzsű műanyag együttesben vagyok, hiszen azt csinálok, amit akarok. Ha akarom, akkor levetkőzöm meztelenre. Mindig azért dolgoztam, hogy szabad legyek. A zenében pont azt szeretem, hogy mindent kipróbálhatok. Néha elaprózom, nagyon sok emberrel dolgozom, de a szólóalbumom pont erről fog szólni - ha valaha létrejön. Nagyon sok zenésszel, producerrel, hangszeressel, énekessel dolgozom együtt és szerintem mind nagyon tehetséges. Olyan egyébként nincs, hogy valamit elvállalok, ami nem tetszik vagy nem szimpi. Akikkel elkezdek dolgozni, azokkal szívesen teszem. Olyat még életemben nem csináltam, amit ne szerettem volna. Ez egy szerencsés helyzet, de úgy érzem, hogy ezért megdolgoztam, még ha néha tudatosan vagy néha tudattalanul is, de mindig efelé terelt az élet.

A The Carbonfools csillaga folyamatosan felfelé ível, annak ellenére, hogy a médiahatóság igencsak megnehezíti az angolul éneklő magyar együttesek betörését a köztudatba. Mi a véleményed ezzel kapcsolatban?

Én nem haragszom a médiahatóságra. Sőt, emberekre sem tudok sokáig haragudni, ugyanis a haragot nem tudom olyan komolyan venni, hogy sokáig táplálnám magamban. A véleményem ezzel kapcsolatban egyébként az, hogy egy dolgot nem úgy kell támogatni, hogy valami mást elnyomsz. A politikában azonban állandóan ez van. Pont emiatt nem is foglalkozom a politikával, mert egy olyan rendszernek tartom, aminek az én világomban nincsen létjogosultsága. Utóbbiban inkább a civil kezdeményezéseknek van helyük. Sokat dolgozom azon, hogy ilyen téren is függetleníteni tudjam magam és gyakorolhassam a szabadságomat.

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...