Nagy sikert aratott az első FEMCAFE FASHION NIGHT

Nagy sikert aratott a tegnap esti FEMCAFE FASHION NIGHT, ahol a divatrajongók mellett számos sztár is tiszteletét tette. A látványos divatbemutatókat és a sármos Takács Nikolas előadását hatalmas taps kísérte.

A Femcafe.hu nagyszabású divatestjén a hazai sztárvilágból is sokan megjelentek, többek között lencsevégre kaptuk Mádai Vivient, Iszak Esztert, Vass Virágot, Nagy Alexandrát, Sági Szilárdot és Baronits Gábort is, aki gyönyörű barátnőjével mutatkozott.

Sztárok a FEMCAFE FASHION NIGHT-on

A remek hangulatú est szépséges háziasszonya, Görög Zita elismerő szavakkal mutatta be a rendezvényt, majd átadta a kifutót a Már Robi által színpadra állított Van Graaf divatház bemutatójának, melyen többek között a Marc Cain, S. Oliver, Marie Lund és a Gerry Weber márkák is megjelentek. Az elegáns, hófehér kifutón az érettebb korosztály stílusát képviselő összeállítások jelentek meg, melyeken a pasztell színek és a virágmintás darabok domináltak.

Van Graaf kollekció

A két tour-ban felvonultatott kollekció után 2011 legsármosabb férfija, Takács Nikolas lépett színpadra, aki a legjobb dalain túl, sajátos humorával is fűszerezte az est hangulatát. A rendezvény kiemelt eleme a TOTHBORI márka premier bemutatója volt. A divatcég tudatosan a klasszikusan elegáns női divatot képviseli a kezdetektől. A 2012 tavaszi-nyári hangsúlyosan nőies és lazább kollekció alapgondolatát, inspirációját a természet és egy igen különleges növény, az orchidea jelentette, amely nagy felületeken jelent meg egyes ruhákon.

TOTHBORI 2012 tavaszi-nyári kollekció

A férjével érkező Vass Virág a ruhadarabok különleges vonalvezetését és a színeket emelte ki a TOTHBORI 2012-es kollekcióból: „Ezek a szabásvonalak és színek minden korosztály számára előnyösek lehetnek. Nagyon jók voltak az arányok, melyeket finom színekkel és anyagokkal hangsúlyozott ki a tervezőnő. Önmagában a színösszeállítások is egyfajta eleganciát sugallnak, ám a nőies arányok figyelembevétele és a varrásnál alkalmazott trükkök minden nő számára áldást jelentenek. Tetszett a lágyabb, pasztellos színek használata, ám közel állt hozzám a földszínek, nugátok és karamellek alkalmazása is."

Az RTL Klub műsorvezetőjének, Mádai Viviennek aktuális kedvencei a maxi ruhák, így több darabba egyből beleszeretett. „Volt egy fehér selyem maxi ruha, ami szerintem gyönyörű volt. Szeretem a visszafogottabb stílust, de az fontos számomra, hogy egy-egy kis részletben visszaköszönjenek az aktuális trendek. TOTHBORI ruháiban mindez megtalálható."

A bemutatókat követően az est vendégei állófogadáson vitatták meg, hogy ki melyik darabba szeretett bele, de voltak olyan divatrajongók is, akik Nikolast is el tudnák a gardróbban képzelni...

 

Köszönetet mondunk az est támogatóinak:
Hyundai Holding Hungary, MAC Cosmetics, Douglas Parfüméria, Högl, Hungária Pezsgő, Cango&Rinaldi, Hajas László Creative Team, Campari, Ramada Balaton, Funzine, Allee Bevásárlóközpont.

 

Fotó: Laurenczy Miklós, Horváth Károly - Stereoteam

A cikkhez tartozó galéria: 
Sági Szilárd éppen megérkezik
Baronits Gábor és kedvese
Görög Zita, az est háziasszonya
Takács Nikolas
Vass Virág férjével érkezett
Hajas Lászlóval a backstage-ben
Görög Zita
Iszak Eszti és Nagy Alexandra barátnőikkel érkeztek
Iszak Eszti a Femcafe.hu csapatával
Van Graaf
Van Graaf
Van Graaf
TOTHBORI
TOTHBORI
TOTHBORI
Nagy sikert aratott az első FEMCAFE FASHION NIGHT

Hasonló cikkek

Forgatás az elnöki lakosztályban
Egy exkluzív budapesti hotel image videóját forgattuk a napokban, ahová nagyon sok elegáns ruhát és cipőt gyűjtöttem össze!
10 dögös összeállítás Amal Alamuddintól
George Clooney neje, Amal Alamuddin nem csak eleganciájával és szerénységével, de klasszikus stílusával is hamar belopta magát az emberek szívébe. Íme 10 dögös szett a...
Fehérben télen is - Ilyen a Costume National téli kollekciója
A Costume National 2014-es őszi-téli kollekciója nem fél a szokatlan megoldásoktól és a színektől sem, így a modern nő ruhatárának alapdarabjait kínálhatja a hideg évs...

Szólj hozzá Te is!