Íme a legtrendibb frizurák!

Megjelenésünk nemcsak az öltözékünktől és kiegészítőinktől függ, hanem fontos részét képezi a frizuránk is. Hajunk rengeteg elárulhat rólunk, ugyanúgy, mint ruháink. Nemcsak egészségesnek, dúsnak és fényesnek kell lennie, hanem az is fontos, hogy a fazonja is kövesse a divatot. Vannak örök klasszikus hajviseletek, melyek bármikor megállják a helyüket és vannak olyanok, melyek a trendekkel együtt eltűnnek. Idén rengeteg retro elem található meg a frizuratrendek között, s a stílusok tárháza is igen széles, hisz a punktól, a glamon át az egészen egyszerűig minden megtalálható. Lássuk az idei ősz és tél legközkedveltebb frizuráit.

Fonatok
A fonatok talán az egyik olyan trend, ami örök klasszikus és valószínűleg sohasem fog kimenni a divatból. Az idei szezon azonban kicsit megbolondítja, modernebbé varázsolja a hagyományos megjelenést. A haj egy részét befonva oldalt egy csigában rögzítve egészen másképp fest az eddigi hagyományos kalácsfonat is. Az halfarokként emlegetett fonástechnikai is nagy népszerűségnek örvend idén. A lényeg, hogy ne ragaszkodj a jól fésült, szabályos formákhoz, minél tépettebb, annál jobb.

 

Egy kis Hollywood
Egy hajsütővassal és pár hullámcsattal meseszép hullámokat lehet varázsolni akár otthon is. A klasszikus, kifinomult vállra omló lágy hullámok pedig mindenkit hollywoodi dívává varázsolnak. A mondhatni konzervatívabb frizurák után végre a szélsőségek is hódítanak.

 

Fiús
2012-ben óriási trend lesz a rövid haj. Emma Watson, Rihanna, Keira Knightley is megszabadul hosszú tincseitől s divatot teremtettek új fiús frizurájukkal. Minél tépettebb, asszimetrikusabb és vadabb, annál jobb! A vágás mellett a színek használata is igen erőteljes változáson ment át idén. Dobd fel a frizurád egy-egy színes csíkkal! Most akár egy kék, neonzöld vagy sárga melír is őrületesen feldobhatja a megjelenésed.

 

Magasan
Az igazi volumen és tartás elérése érdekében pedig elő a tupírfésűkkel, mert a magasra kócolt haj most reneszánszát éli. Egyesek szerint Jackie Kennedy nevéhez köthető a tupírőrület.

 

Az arany középút
A 70-es évekre jellemző középen való elválasztás ismét visszatért. Az oldalsó részek kilóghatnak, s szabadjára engedheted tincseidet, vagy a minimalistább stílushoz jobban illő fül mögé való betűrést is választhatjuk. Előnye, hogy egyszerű és gyors elkészíteni, s mégis megállja a helyét bármilyen alkalmon, s jól mutat minden összeállítással.

 

Frufru
Frufru téren azonban már változékonyabb a helyzet, itt már jönnek- mennek a trendek. A mostani szezonban az egyenes vágás a nyerő, mely épphogy a szem vonala felett húzódik. Mesés kontrasztot adhat egy igazán hosszú hajnak.

 

Copf
A klasszikus lófarok remekül illik az 2011/2012-es retrovonulathoz, mely leginkább az iskolás lányokat juttatja eszünkbe. Érdemes azonban pár remek kiegészítőt vennünk, és ezekkel díszítenünk a copf tövét vagy esetleg a gumi köré tekerni egy tincset, s azt alul egy hullámcsattal letűzni. De a legfontosabb, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz és személyiségünkhöz legjobban illő hajviseletet, mert ez a záloga a magabiztos megjelenésnek.

A cikkhez tartozó galéria: 
Fonatok
Középen elválasztott
Frufru
Hollywoodi hullámok
Punkos
Tupírozott

Címkék:

Hasonló cikkek

Csodálatos fülbevalók 5 ezer forint alatt
Mivel mostanában nem fektettünk akkora hangsúlyt a fülbevalókra, ezért szeretnénk pótolni ezt a hiányosságot. Összegyűjtöttük a boltok aktuális kínálatának legszebb da...
10 megfizethető tavaszi összeállítás
Hivatalosan is itt a tavasz, elő a ruhákkal! Összeállítottunk 10 szettet ötlet gyanánt, hogyan kombinálhatjuk a ruhákat úgy, hogy szuperstílusosak legyünk. ...
9 divathóbort, amit mindenképp ki kell próbálnod életed során
Néha úgy tűnik, hogy egyetlen rossz választással tönkretehetjük az egész outfitünket, de ez még nem jelenti azt, hogy néha ne lenne szabad kísérletezni és játszadozni ...

Szólj hozzá Te is!