Alkalmi ruhák minden alkatra

Itt a báli szezon, amit nehezen ússzunk meg új ruha nélkül. Ha azt szeretnéd, hogy a ruhád tökéletesen passzoljon, kövesd ötleteinket!

Alacsony
Ha alacsony vagy, feltétlenül egy rövid ruhát válassz. Térd alá érő ruhát soha ne válassz, viszont remekül kihangsúlyozhatod előnyös részeidet, ha a melled alatt van egy varrás. Az extra magassarkú pedig kötelező!


 

Magas
A magasaknak pont az ellenkezőjét kell tenniük, mint az alacsonyaknak. Legyen minél hosszabb a ruhád, a varrás pedig kerüljön a derekad köré. Ha magassarkút választasz, semmiképp se válassz platform talpút.


 

Hasonló cikkek

Ezt ne viseld, ha teltebb az alakod!
Vannak olyan divattippek teltebb nőknek, amik beleesnek a nagy általánosítás kategóriába, de van pár általános szabály is, amit maximum csak azok tudnak áthágni, akikn...
Trendközelben - A teltkarcsú divatról
A Trendközelben mostani adásában megismerkedhetünk a 2014-es téli szezon teltkarcsú divatirányzataival, persze a szépségápolási rész sem maradhat ki.
6 mesébe illő fekete-fehér alkalmi ruha
A fekete-fehér igazi klasszikus kombináció, így nem meglepő, hogy tucatnyi alkalmi ruhát találhatunk, mely ezekre a színekre épít. Most összegyűjtöttünk 6 igazán külön...

Szólj hozzá Te is!