Alkalmi ruhák minden alkatra

Itt a báli szezon, amit nehezen ússzunk meg új ruha nélkül. Ha azt szeretnéd, hogy a ruhád tökéletesen passzoljon, kövesd ötleteinket!

Alacsony
Ha alacsony vagy, feltétlenül egy rövid ruhát válassz. Térd alá érő ruhát soha ne válassz, viszont remekül kihangsúlyozhatod előnyös részeidet, ha a melled alatt van egy varrás. Az extra magassarkú pedig kötelező!


 

Magas
A magasaknak pont az ellenkezőjét kell tenniük, mint az alacsonyaknak. Legyen minél hosszabb a ruhád, a varrás pedig kerüljön a derekad köré. Ha magassarkút választasz, semmiképp se válassz platform talpút.


 

Hirdetés

Hasonló cikkek

3 plus size divatblogger, akit érdemes követni
A divat kifejezéssel a legtöbben a vékony és kecses lányokat kapcsolják össze, ezzel megfeledkezve a plus size modellekről és bloggerekről, akik enyhe túlsúlyuk ellené...
Ezt vedd fel a céges karácsonyi partira!
Az év vége felé közeledve elkezdődtek a munkahelyi összejövetelek, amik tökéletesek arra, hogy kicsit elengedjük a mindennapos stresszt. Bár a karácsonyi partikon fels...
Keira Knightley újrahasznosította az esküvői ruháját
Egy vintage Chanel ruha örök darab, mint ahogyan azt Keira Knightley is bebizonyította, hisz a bájos színésznő ismét az esküvői ruhájában jelent meg.

Szólj hozzá Te is!