Alkalmi ruhák minden alkatra

Itt a báli szezon, amit nehezen ússzunk meg új ruha nélkül. Ha azt szeretnéd, hogy a ruhád tökéletesen passzoljon, kövesd ötleteinket!

Alacsony
Ha alacsony vagy, feltétlenül egy rövid ruhát válassz. Térd alá érő ruhát soha ne válassz, viszont remekül kihangsúlyozhatod előnyös részeidet, ha a melled alatt van egy varrás. Az extra magassarkú pedig kötelező!


 

Magas
A magasaknak pont az ellenkezőjét kell tenniük, mint az alacsonyaknak. Legyen minél hosszabb a ruhád, a varrás pedig kerüljön a derekad köré. Ha magassarkút választasz, semmiképp se válassz platform talpút.


 

Hasonló cikkek

Nem tökéletes az alakod? Ezt viseld!
A nők igen kevés százaléka születik olyan alkattal, amivel teljes mértékben elégedett lenne. A különböző edzések és diéták mellett szerencsére az öltözködés segítségév...
9 botrányosan merész esküvői ruha
Egyre több menyasszony választ merész és modern ruhát, mely vagy egy kivágással vagy áttetsző részletekkel teszi izgalmasabbá az összképet. Íme 9 igazán sokat mutató r...
5 különleges poncsó a divathetekről
A szezon nagy visszatérője egyértelműen a poncsó, mely már a divatheteken is hódított. Íme az 5 kedvenc darabunk, amit a divatfotósok kaptak lencsevégre!

Szólj hozzá Te is!