Alkalmi ruhák minden alkatra

Itt a báli szezon, amit nehezen ússzunk meg új ruha nélkül. Ha azt szeretnéd, hogy a ruhád tökéletesen passzoljon, kövesd ötleteinket!

Alacsony
Ha alacsony vagy, feltétlenül egy rövid ruhát válassz. Térd alá érő ruhát soha ne válassz, viszont remekül kihangsúlyozhatod előnyös részeidet, ha a melled alatt van egy varrás. Az extra magassarkú pedig kötelező!


 

Magas
A magasaknak pont az ellenkezőjét kell tenniük, mint az alacsonyaknak. Legyen minél hosszabb a ruhád, a varrás pedig kerüljön a derekad köré. Ha magassarkút választasz, semmiképp se válassz platform talpút.


 

Hasonló cikkek

Ezt ne viseld, ha teltebb az alakod!
Vannak olyan divattippek teltebb nőknek, amik beleesnek a nagy általánosítás kategóriába, de van pár általános szabály is, amit maximum csak azok tudnak áthágni, akikn...
Kicsi a melled? - Így válassz alkalmi ruhát!
Ha a sors nem áldott meg minket látványos dekoltázzsal, még nem kell lemondanunk a szexis és feltűnő alkalmi darabokról. Lássuk, milyen ruhákkal hangsúlyozhatjuk ki el...
Trendközelben - A teltkarcsú divatról
A Trendközelben mostani adásában megismerkedhetünk a 2014-es téli szezon teltkarcsú divatirányzataival, persze a szépségápolási rész sem maradhat ki.

Szólj hozzá Te is!