Fashion&Beauty

2012 legstílusosabb férfifrizurái

A nők általában átgondolt elképzelésekkel rendelkeznek a frizurájukkal kapcsolatban. A férfiak azonban határozatlanabbak, többször van szükségünk inspirációra, s most ehhez kívánunk segítséget nyújtani. Következzenek 2012 legtrendibb férfifrizurái!

Rövid haj
Idén a praktikus rövid haj ismét trendi lesz, a vagányabb vágásoktól a klasszikus, régimódi megoldásokig.  A pajesz résszel trükközhetünk, ha egyedibb megoldást szeretnénk. Érdemes egy rövid frufru részt meghagyni, amit oldalra fésülhetünk vagy felzselézhetünk.

 

Hosszú frufru
2012 abszolút trendje a hosszúra meghagyott frufru, mely minél kócosabb, annál jobb. Az eddig megszokott egyenlő hosszúság helyett célszerűbb az egyik oldalon hosszabb tincseket meghagyni és így fésülni kicsit oldalra a frizurát.

 

 

Félhoszzú
A legtöbb lehetőség a félhosszú hajban rejlik, melyből könnyen varázsolhatunk változatos frizurákat. Oldalra fésülhetjük és rögzíthetjük zselével ha komolyabb benyomást szeretnék elérni. A göndör hajúaknak is ez a hossz lehet a legideálisabb. A jobb oldali oszlopban látható hasonló frizuratípusok mutatják, hogy egy vágással is hány különböző variácóit készíthetünk el.

 

 

Hosszú
Vagy engedjük szabadjára a tincseket vagy vessünk be formázótermékeket. A vasalás segítségével vagány összhatást érhetünk el, amit egy kevés fixálóval rögzítve bármikor olyan frizurát varázsolhatunk mintha most jöttünk volna a fodrásztól. A tetemes mennyiségű zselével hátrafésült frizura ideje azonban lejárt, helyette inkább a még vizes fürtökre fújjunk egy kevés fixálót, majd szárítás közben hátrafésülve rögzítsük a tincseket.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.