Fashion&Beauty

2011-es téli frizuratrendek

Igaz, hogy hideg időben legszívesebben sapka alá bújtatjuk a fejünket, de ez nem jelenti azt, hogy ne törődnénk hajunkkal, hiszen tudjuk, hogy egy jól eltalált frizura csodákra képes. Lássunk, hogy ezen a télen melyik hajviselet számít divatosnak!

 
Mielőtt új fazont szeretnénk kipróbálni, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi áll jól nekünk. Válasszunk megbízható fodrászt, aki tanácsaival segíthet kitalálni a hozzánk legjobban illő stílust. Emellett rendkívül fontos, hogy a megfelelő készítményekkel ápoljuk hajunkat. A tökéletes hajápoláshoz mindössze egy ritkás fésűre, amitől a nedves haj nem válik töredezetté, egy körkefére a szárításhoz és egy megfelelő hajlakkra van szükségünk a frizura rögzítésére.

Ha hosszú a hajad, akkor törekedj a természetességre, legyen akár hullámos vagy egyenes.

Elkészítés:
Nedves hajadba masszírozz tincsenként kondicionálót, majd hagyd hatni öt percig, ezután alaposan öblítsd ki. Egy nagyobb hajkefével szárítsd meg, majd a simább hatás érdekében használj hajvasalót.

                      

A bubi frizura idén és hódít, amit hordhatunk hosszított vagy vállig érő formában                           

A rövid frizuráknak nagy sikere van megint, azok közül is a felállított változat a legjellemzőbb. Ennek a hajviseletnek előnye, hogy könnyen kezelhető és nem kell órákat bíbelődnünk hajunkkal.  

Végül az év nagy slágere, a Retro-hullámok. Mint a hosszú hajnál, itt is a természetességen van a hangsúly. Kísérletezhetünk bátran, akár a 40-es évekig is visszanyúlhatunk, ugyanis most minden fajta hullám nagyon divatos.

A frizura elkészítése: Körkefével szárítsd egyenesre a hajad, majd vékony tincsenként hajsütővassal formázd. Miután elkészültél, már csak annyi a dolgot, hogy hajlakkal fixáld a frizurádat.

                

Ha elegánsabbá szeretnénk tenni megjelenésünket, akkor készítsünk kontyot.

Elkészítés: Tupírozd fel a hajad a hajtöveknél, úgy, hogy frizurád a homlokod felett megemelkedjen, majd simítsd hátra a hajad, ezután fogd szorosan lófarokba. Szerezz be egy fánk alakú hajpárnál, majd illeszd a hajgumihoz, ezután a közepén lévő lyukon húzd át a copfot. Tekerd úgy a párna köré a hajad, hogy a hajtűk rejtve maradjanak, majd rögzítsd hajlakkal.  

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.