Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

13 éve, hogy meghalt Hofi Géza - 6 idézettel emlékezünk rá
Hofi Géza 1936. július 2-án született Budapesten. A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar humorista, előadóművész, a nép pszichiátere. Ő segített az embe...
Liptai Claudia újra összemelegedett volt férjével?
Liptai Claudiának akadt néhány viharos kapcsolata, mióta elvált Gesztesi Károlytól, a színész viszont egyetlen nőt sem vállalt fel a nyilvánosság előtt. Mikor kimondtá...
Ételmérgezéstől szenvedett Bódi Sylvi
Bódi Sylvi hetekkel ezelőtt újabb szörfös kalandtúrára indult, ezúttal Indonéziába. A csinos modell két nappal ezelőtt súlyos beteg lett, ételmérgezéstől szenvedett ho...

Szólj hozzá Te is!