Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Bikinik, tengerpart, fotók - Így nyaral Dukai Regina Cipruson
Ősztől nagy kihívások várnak a fiatal modellre, mint például szereplése a hamarosan induló "Sztárban sztár" című sikerműsorban. Erre fizikailag és lelkileg egyaránt fe...
Rúzsa Magdi őszinte vallomása a gyermekvállalásról
Rúzsa Magdi, az év dalának szerzője a leghallgatottabb rádióban reagált a várandósságáról szóló pletykákra. Az énekesnő szerelméről, családalapítással kapcsolatos terv...
Apuka lett Caramel! Megszületett a kislánya
A Blikk információi szerint ma reggel megszületett Caramel kislánya. Az énekes kb. 12 órával ezelőtt posztolt Facebook oldalára egy fotót, amely valószínűleg kórházba ...

Szólj hozzá Te is!