Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Bereczki Zoltán börtönbe vonult
A tehetséges színész, Bereczki Zoltán három napra vonult börtönbe, méghozzá önként, egy szerep kedvéért. A sármos előadóművész legújabb darabjában, A lepkegyűjtőben ps...
Így nézett ki tiniként a ma szülinapos Stohl András - Fotó
Bár az utóbbi években leginkább csak botrányaitól volt hangos a sajtó, azt nem lehet elvitatni, hogy Stohl András műsorvezetőként és színészként is számos emlékezetes ...
Dagadó bicepszek és formás fenekek - Így néznek ki az Éden-fiúk meztelenül
Az Éden Hotel rajongóinak már világossá vált, hogy a szereplők, főleg a fiúk imádnak ádámkosztümben fel s alá rohangálni. A srácoknak igen jók az adottságaik, ezért úg...

Szólj hozzá Te is!