Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Tatár Csilla csak úgy ragyog - Csodaszép a várandós műsorvezető
Tatár Csilla hétfőn jelentette be, hogy várandós. A tudat, hogy hamarosan anya lesz merőben megváltoztatta a műsorvezető életét, vagyis Csilla világa végre kerek és te...
Tíz éve járnak - Szabó Győző végre megkérte szerelme kezét
Szabó Győző nem a konvenciók embere, így nem túl nagy meglepetés, hogy több éves kapcsolat és egy közös gyermek ellenére nem házasságban él szerelmével, Rezes Judittal...
Csiszár Jenő: "Volt időszak, amikor 14 barátnőm volt egyszerre"
Csiszár Jenő mindig is megosztó médiaszemélyiség volt, már csak a nyers modora, kendőzetlen őszintesége miatt is. Ma már azonban inkább a jófej rádiósként és tisztes c...

Szólj hozzá Te is!