Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

41 évesen elhunyt Várady Viktória
Egy újabb tehetséges művészt veszített el a világ! 41 éves korában, hosszú betegség után elhunyt a Madách Színház színésznője, Várady Viktória.
Istenes Bence ilyen édesen vallott szerelmet a kedvesének - Fotó
Sok más magyar sztárhoz hasonlóan – Hajdú Péter, Kasza Tibi, Várkonyi Andrea stb. - Istenes Bence is összepakolt, és maga mögött hagyta a mínusz fokokat, hogy egy naps...
Nehéz döntés - Ez a két magyar sztár is esélyes az év legsármosabb férfija címre
Hogy talált rá az igazira Decker Attila? Mivel lehet levenni a lábáról Pál Dénest? A Glamour Women of the Year férfi mezőnyében idén többek közt a The Voice egykori be...

Szólj hozzá Te is!