Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Magyar sztárok, akik legyőzték a rákot
A rák nem válogat, így a sztárvilágot sem kerüli el. Szerencsére azonban rengeteg a sikersztori is, melyek reméljük erőt adnak azoknak, akik ezzel a szörnyű betegségge...
Napi videó: Senki sem tanította még úgy a világot magyarul, mint Palvin Barbi
Palvin Barbi gyönyörű, tehetséges, sikeres... Azt azonban eddig nem tudtuk, hogy egy nyelvtanár bújt el benne. A modell ugyanis egy különleges videóval próbálja magyar...
Így szólt be élő műsorban Kárász Róbert Tatár Csillának  - Videó
Kárász Róbert nem bírta megállni, hogy ne szóljon be élő adásban műsorvezetőtársának Tatár Csillának, aki tegnap mondott fel a TV2-nél. Nem ő az első, aki idén inkább ...

Szólj hozzá Te is!