Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Kern András: Rengeteget szexeltem fiatalabb koromban
Kern András nem szégyellős típus. Bárhol, bármikor megmondja a "frankót", és kendőzetlenül beszél még a magánéletéről is. A Bors mai számában azt írják, hogy a Kossuth...
Détár Enikő: Álmomban sem gondoltam volna, hogy újra szerelmes leszek
A bíróság tavaly mondta ki hivatalosan, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly házassága harminc együtt töltött év után véget ért. A színésznőnek sok időbe telt, mire össze...
Debreczeni Zita összejött Giannival!
Állítólag már tavaly decemberben kerülgették egymást, de a hivatalos bejelentéssel mostanáig vártak. Debreczeni Zita és a sztárséf, Gianni a Glamour Women of The Year ...

Szólj hozzá Te is!