Szabó Zsófi új külsővel hódít!

A Jóban Rosszban szőke szépsége megunta frizuráját, ezért úgy döntött hogy változtat. Ebben Hajas Laci volt a segítségére, akinek nyolc órába telt, hogy Zsófi tincseit barnára fesse.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozzon. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.

„Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember.

Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás.
 

 

További képek a galériában:

A cikkhez tartozó galéria: 
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!
Szabó Zsófi új külsővel hódít!

Hasonló cikkek

Cseke Katinka ma 43 éves - Isten éltesse!
A szigetvári születésű színésznő - mielőtt az egész ország számára ismertté vált volna - a szolnoki Szigligeti Színház, majd a Ruttkai Éva Színház társulatához tartozo...
Weisz Fanni jelelni tanította Iszak Esztit
Együtt áll színpadra Iszak Eszti és Weisz Fanni. A két szépség egy őszi divatbemutatót vezet majd, amely a "Siketek Világnapja" után néhány nappal az egymás iránti elf...
Újra képernyőre kerül az Éden hotel!
Hamarosan egy újabb valóságshow-val gazdagodik a műsorkínálat, miután a TV2 Csoport úgy döntött, hogy újra képernyőre viszi a Viasat3 egykori, a fiatalok körében nagyo...

Szólj hozzá Te is!