Riadó! Le fogsz maradni a Robbie Williams koncertről - Kattints!

Már csak néhány óra és a Sziget nagyszínpadára lép Robbie Williams. A rendezvény eddigi legnagyobb sztárjára rengetegen kíváncsiak, estére akár a megtelt táblát is kitehetik a Sziget kapujára. Érdemes tehát időben elindulnotok, ha nem szeretnétek a dugóban ragadni! Mutatjuk a lehetőségeket!

Autó helyett használjátok a tömegközlekedést!

Mivel a Hajógyári-sziget környékén megnövekedhet a forgalom, illetve kevés a parkolási lehetőség, mindenképp azt ajánljuk, hogy inkább a tömegközlekedést válasszátok; egész délután, valamint este sűrűbben és nagyobb kapacitással járnak a HÉV-ek. Ha pedig igazán különleges élményre vágytok, akkor mindenképp próbáljátok ki a BKK Jászai Mari térről, Batthyány térről és a Petőfi térről induló hajójáratait. 

Fotó: MTI

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.