Az atombomba ehhez képest semmi - Hatalmasat robban hétvégén a Sziget

Robbie Williams már csak távoli emlék, és a The Script tagjai is valószínűleg Írországból integetnek nekünk, de ettől még nem áll meg az élet a Szigeten. Sőt, a java még hátra van: jön a svéd sztár DJ, Avicii és a Kings of Leon is felperzseli majd a nagyszínpadot. Izgalmas hétvégének nézünk elébe!

Egymást váltják a sztárok

A ma este legnagyobb kedvence egyértelműen Avicii lesz, aki olyan világslágerekkel pörgeti fel a hangulatot, mint a Wake Me Up, a The Days, vagy a karrierje kezdőrúgását megadó Levels. Az biztos, hogy a nagyszínpad közönsége meg fog őrülni a svéd DJ-ért, ti se hagyjátok ki 21:30-kor a koncertjét!



A rockosabb slágerek kedvelőinek a szombat és a vasárnap fog kedvezni, hiszen szombat este az elmúlt évtized egyik legismertebb rockbandája, a Kings of Leon támad - biztosak vagyunk benne, hogy akkor is ismeritek őket, ha most épp nem ugrik be tőlük egy dal sem. A Sex on Fire-t dúdoltátok már, nem? Na, ugye! Aki azonban helyettük inkább valami "retróra" vágyik, annak a vasárnapi Limp Bizkit koncert lesz a nyerő, hiszen az amerikai rockerek olyan örökzöldeket húznak majd elő a tarsolyukból, mint a Rollin’ vagy a Behind Blue Eyes.

Fotók: mix8.info, billboard.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...