Fashion&Beauty

Trendelőrejelzés a harisnyák és fehérneműk világából

Most, hogy az időjárás ilyen szeszélyes, nem is baj, ha egy kicsit előre tekintünk, hogy mit is kell majd viselnünk, ha igazán rossz idő lesz. Megmutatom nektek a Calzedonia, az Intimissimi és a Tezenis 2015-2016-os őszi-téli kollekcióját.

A divatszakmában pár hónappal mindig előrébb kell hogy járjunk, hiszen a magazinoknál ilyenkor kezdődik el a következő szezon első lapszámának szerkesztése. Ezért már rég tudnunk kell, hogy mik lesznek a menő cuccok és trendek. A nagyobb divatcégek ezért szerveznek a divatszakma képviselőinek különböző eseményeket, ahol ezeket az új trendeket be is mutatják. Így tehát én is be tudom mutatni nektek az új szezon beszerzendő kulcsdarabjait különböző márkáktól. Figyeljetek, mert még jövök trendelőrejelzésekkel!

Calzedonia

De most a harisnyák és fehérneműk őszi-téli világába vezetlek be titeket. A napokban mutatták be nekünk a Calzedonia új és igen színes darabjait. Az extra mintás harisnyák mellett a cicanadrágok is nagy teret kaptak. A sötét színek dominálnak, hangsúlyos a fekete szín, de a minták terén nagyon nagy a variáció. Pöttyök, csíkok, csillagok, városkontúrok váltják egymást.  De a színes és vicces zoknikról sem felejtkeztek meg.

Tezenis

Merész és bohókás darabokat mutattak be, a farsangi szezontól kezdve a mikulásig mindent megtalálhatunk majd. A bőr hatású anyagok tollas fehérneműkkel szexis darabjai lehetnek a fehérneműs fiókodnak. Vagy a sejtelmesen áttetsző felsők is kötelező darabok lehetnek egy feltűnő melltartóval alattuk. De igazán meleg kötött pulcsikat is beszerezhetünk majd.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.