Fashion&Beauty

Sztárnagykövetekkel debütált a Triumph új kollekciója

Ahogy azt már a városban járva a plakátokon láthattuk, hogy csipkés fehérneműre voksol Liptai Claudia és Ábel Anita is, a Triumph legújabb kampányának fehérnemű-nagykövetei. Az új kollekcióra jellemzőek a vibráló színek, az izgalmas formák és a szexi csipkék.

Egy különleges eseményen mutatták be nekünk a világhírű fehérneműmárka legújabb szériáját. A fogadással egybekötött divatbemutatón Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita, a Triumph közismert nagykövetei mellett a brand civil képviselőivel is találkozhattunk, aki elmondták véleményüket és tapasztalataikat a legújabb darabokról.

Az Amourette kollekció tagjai nem csak a csipkéről szóló negatív tévhitet cáfolják meg azzal, hogy hihetetlenül puha és rugalmas az anyaguk, de összehatásukban is lehengerlőek. Ezeket egy káprázatos divatbemutatón keresztül csodálhattuk meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.