Fashion&Beauty

Stílusos otthoni kiegészítők az F&F Home legújabb kollekciójából

A napokban a csodálatos F&F showroomba voltunk hivatalosak, ahol bemutatták az F&F Home őszi-téli lakáskiegészítő kollekcióját. Az őszi hangulattól a karácsonyi dekorig, mindennel találkozhattunk.

Az F&F Home 2015/16-os őszi/téli kollekciójában különböző trendeket vonultatott fel. A kedvencem a Párizsi varázs fantázianévre hallgató csodás, romantikus hangulatú tárgyakból álló minikollekció. Visszafogott fehér és halvány szürke színekből áll, amit a kevés fémes csillogás tesz egyedivé. A klasszikus mintákat és formákat újragondolták és így hoztak létre egy könnyed és modern stílusvilágot. A lágyan eső anyagoknak a szolid virágminták adnak plusz nőies hatást. A hagyományos hullámos étkészletet pedig a kecses, organikus minták teszik még izgalmasabbá.

Ha valaki szereti az őszt, az őszi avar színeit, akkor ezt a trendet imádni fogja. Tele van róka és bagoly mintával, valamit okkersárga, narancs, lila és a zöld színei váltakoznak és keverednek egymással. Az Őszi erdő kollekciót az erdő meleg és otthonosságot sugarzó színei, játékos és vidám mintái ihlették. A kockás és csíkos anyagok egy erdőszéli házikó hangultatát idézik, míg a kollekció egyik kulcsdarabja, a cilinderes, monoklis rókapárna derűt és modernséget visz az otthonodba. A vidám díszpárnák és a puha takarók pedig segítenek ellazulni a hűvösebb estéken.

Fotó: Holecz Endre, Schreiter Lilla

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.