Fashion&Beauty

Új szezon, új fazon - Az ősz legmenőbb cipői

Szeretem a szezonváltásokat, hiszen ilyenkor tele vannak az üzletek újabbnál újabb és jobbnál jobb darabokkal. Legyenek azok ruhák, ékszerek, táskák vagy cipők. Most az ECCO legújabb kollekcióját mutatom be nektek!

Az ECCO cipőmárkáról már írtam korábban, amikor a tavaszi kollekció bemutatójára voltam hivatalos, de azóta eltelt egy fél év és itt van az új, 2015-2016-os őszi és téli kollekció.

Továbbra is a magas minőség, a kényelem és a divat jellemzi az ECCO női és férfi cipőit és táskáit. Letisztult és nemes vonalvezetéseket figyelhetünk meg a különböző téli és őszi bakancsokon, csizmákon és félcipőkön. A színpaletta az őszi hangulatot idézi, hiszen a barna árnyalatai mellett a bordók, szürkék is jelen vannak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...