Fashion&Beauty

Tedd egyedivé a farmerodat a Pepe Jeans Londonnál!

A napokban tartotta hivatalos megnyitójat új üzletének a Pepe Jeans. Az Aréna Plázában ugyanis átköltözött egy új és tágasabb helyre, aminek alkalmából egy exkluzív divatbemutatóval készültek a megjelenteknek.

A divatbemutatón modellek helyett fiatal hírességek léptek fel, akik meglepő profizmussal mozogtak a rögtönzött kifutón. Többek között Dallos Bogi, Weisz Fanni és Kocsis Tibi voltak a manökenek, akik bemutatták nekünk a legújabb Pepe Jeans London kollekcióját.

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
A rák persze a genetika miatt kialakulhat olyan embereknél is, akik eddig teljesen egészséges életet éltek. Azonban ha háttérbe szorítasz néhány rossz szokást, akkor jóval kisebb az esélye, hogy...
Utazás
Még nem indult be a szezon, de lassan érdemes elgondolkodni, szeretnénk-e szállást foglalni a Balatonnál idén. Annyi biztos, hogy borsosabb árakra készülhetünk, mint tavaly.
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!