Fashion&Beauty

Brompton bringával a városban

Manapság nagy divat a cangára pattanni és azzal menni dolgozni, bulizni, randira vagy bárhova. És még a cicanacit és a bukósisakot sem kell felhúznod ehhez. De menő cuccokat, trendi ruhákat és akár magas sarkú cipőt viszont igen. Jó választás lehet egy Brompton összehajthatós igazi városi angol canga.

Biztosan ti is láttatok már olyan biciklit, aminek olyan helyes kis kereke van, összehajtható és a lehető legmenőbb színváltozatokban elérhető. Olyan szerencsében volt részem, hogy kipróbálhattam egy ilyen összecsukható Brompton bringát és egy egész napot tölthettem rajta, bejárva Budapest különböző pontjait.

Az első hazai Brompton Urban Challange a Jelen bisztróból indult és oda is érkezett vissza, itt szeretném megjegyezni, hogy mindenkinek ajánlom a curry-s csirkét, mert szerintem az egyik a legjobb a városban. A Hosszúlépés csapata állította össze a programunkat, akik egyfajta alternatív városnézést kínálnak turistáknak és nem turistáknak egyaránt.

A Brompton kerékpár nem csak azért jó, mert szupermenő színekben kapható és szinte minden alkatrészt külön te rakhatsz össze magadnak, hanem mert bármikor pikk-pakk össze lehet csukni és könnyedén befér a liftbe, lakásba, csomagtartóba, tárolóba és bármilyen tömegközlekedési járműre felszállhatunk vele, hisz összecsukott állapotában kézpoggyásznak számít. Nagyon jó vele tekerni, mert kicsi kerekének köszönhetően álomszerűen lehet vele kanyarodni, kényelmes az ülése és az olyan pici lányoknak, mint én, pont egy ilyen pici és nagyon praktikus bringa dukál.

Fotó: Cserta Gábor

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.