Lifestyle

Esküvő, gyerek és a lufis néni - Elképesztő, mennyi minden történt velem az elmúlt pár hónapban

Elképesztő, mennyi dolog történt velem az elmúlt pár hónapban. Polgári esküvő, gyermek születése, színházi bemutatók, keresztelő, templomi esküvő, lakás felújítás. Ezekről, mind oldalakat írhattam volna. Nem tettem. Nem pusztán lustaság, bár az is közrejátszott, sokkal inkább az elfoglaltságok mennyisége és minősége akadályozott abban, hogy írjak. Gondolok itt arra, hogy mivel nem megélhetésből kell írnom, szívesebben játszottam a kisfiammal, minthogy laptopot ragadjak. Ma azonban lefekvés előtt ittam egy teát. Nem kellett volna. Egyszerűen nem tudok aludni.

Lacika már segítség nélkül feláll

Helyesbítenék, a kisfiam születéséről írtam egy hosszabb lélegzetű bejegyzést, de a többiről szinte semmit. Pedig mindegyik téma megérdemelte volna. Kicsit rákaptam az élő bejelentkezésekre a Facebookon, úgyhogy most ott pörgök igazán. Interjúkat szoktam készíteni a kollégáimmal, barátaimmal. Elég izgi. Legalábbis nekem az.

Pedig mennyit tudtam volna írni… Istenem! Például a kisfiam fejlődéséről, hogy milyen volt látni, ahogy egyik óráról, vagy még inkább egyik percről a másikra rájön, hogyan kell fekvő helyzetből átfordulni a hasára, hogyan tanult meg kúszni, milyen érzés volt látni, amikor először elindult négykézláb, vagy amikor felállt. Most épp ott tartunk, hogy nyolc hónapos Lacika és segítség nélkül feláll, és kapaszkodás nélkül képes állni akár fél percig. Fél perc, mi az? - kérdezheted. Hát, nem túl sok idő, de abban az időszámításban, ahol még ez a csöpp kis gyermek él, könnyfakasztóan sok! Tegnap pedig már önkéntelenül lépett egy kicsit előre, amin maga is meglepődött és mivel elég bizonytalan kis próbálkozás volt, gyorsan lehuppant a fenekére. Az a legbiztosabb egyelőre. De már láthatóan nem sokáig! :)

Szinte egészen hihetetlen, hogy amikor először kapaszkodva felállt, alig múlt öt hónapos! Számunkra is döbbenetes volt. Azóta sem hagyott alább ez a hihetetlenül lendületes fejlődése. Meggyőződésem, hogy ehhez nagyban hozzájárult Dévény Anna és az általa kifejlesztett mozgás terápia. Ezúton is hálámat szeretném kifejezni, amiért Panni néni és kollégái foglalkoztak velünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert!

Vagy ott van például a Nyomorultak bemutató a Madách Színházban. Aki esetleg követi az oldalamat a Facebookon, elég részletes képet kaphatott a munkafolyamatról és a szereplőkkel készített interjúkon keresztül a mi kis világunkról. Szerepmegformálás, bakik, premier alatti izgalom - de sok más jó hangulatú videó közül válogathat, aki odatéved.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.