Sárkány a fátyol alatt, avagy, hogyan ne válj hisztérikává az esküvőd előtt

Az, hogy egy menyasszony ideges az esküvője előtt, természetes. De az, hogy "menyasszonyszörnyeteggé" változik, már nem az! A stressz mindenkit megvisel, de életed egyik legszebb napját ne rontsd el azzal, hogy túlspirázol mindent. És a környezeted is hálás lesz, ha megóvod őket a elviselhetetlen hisztérikus énedtől! Íme néhány tipp, amivel elkerülheted, hogy teljesen kifordulj önmagadból.

4 alapelem a boldogsághoz

A következő 4 alapelem segít, hogy az esküvőn boldog légy. Persze a langyos víz receptjét nem kell már újra feltalálni, tehát a megoldások kézenfekvők - de nem lehet elégszer megismételni őket.

A forgatókönyv a legjobb barátod!

Kezdd az esküvői előkészületeket azzal, hogy beszerzel egy nagy jegyzetfüzetet. Ez a füzet lesz a Te legjobb barátod, ugyanis ha rendesen és rendszeresen feljegyzel bele minden egyes részletet, ami az esküvővel kapcsolatos, akkor a pontos forgatókönyv összeállítása gyerekjáték lesz. A kész forgatókönyvet pedig kezeld úgy, mint a Szentírást. A forgatókönyv betartására hívd fel mindenki figyelmét, aki részt vesz az esküvő lebonyolításában. Ha tartjátok magatokat az abban leírtakhoz, egy percig sem kell idegeskedned. Minden rendben lesz.

Lazíts!

Ha egy nő éhes vagy fáradt, akkor ideges. És ha egy nő ideges, akkor jobb, ha mindenki menekül a környezetéből. Kíméld meg a barátaidat, rokonaidat és a vőlegényedet  a hisztérikus énedtől és lazíts egy kicsit a nagy nap előtt. Kijár a kényeztetés, megdolgoztál érte. Az esküvő előtt néhány nappal vonulj el egy kicsit pihenni. Egy masszázsszalon vagy spa tökéletes helyszín a relaxálásra. Az ott eltöltött idő után sokkal könnyebben veszed majd az esetleges akadályokat.

A hajtás után: Elengedni..., a vőlegényed és egy ráadás

Fotó: Bigstock


Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...