5 érv a tengerparti esküvő mellett

fotó: Schaefer Helga

Nagy felhajtás, díszes vacsora, barátok, rokonok, egy nap, ahol minden szem rád szegeződik. Vagy mezítlábas könnyedség, fehér homokos tengerpart, naplemente, romantika, csak te és a párod senki más? Megmutatjuk, hogy mikor teszed jobban, ha ez utóbbi mellett döntesz!

Szökjetek meg!

A külföldi esküvők egyre népszerűbbek a házasulandók körében, mind többen és többen gondolkoznak el azon, hogy hagyományos keretek közt, vagy pedig mindentől távol, kettesben mondják-e ki a boldogító igent. Lássuk, mikor ideálisabb idegen tájak felé venni az irányt a nagy naphoz!

Tengerparti esküvő - fotó: Schaefer Helga

Irány a tengerpart, ha igazak rátok az alábbiak

1. pont

Szívesen bulizol vendégként az esküvőkön, de a gondolattól is kiráz a hideg, hogy Te legyél a nap főszereplője? Számodra az esküvő egyetlen igazán fontos kelléke a vőlegényed, azt szeretnéd, ha csak egymásra figyelhetnétek, amikor férj és feleség lesztek.

2. pont

Imádsz utazni és minden tengerparton, ahol a pároddal a naplementében andalogtatok, arra gondoltál, hogy ennél csodálatosabb környezetet el sem tudnál képzelni a házasságkötéshez.

3. pont

Az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé, hogy olyan esküvőt szervezz itthon, amilyennel elégedett lennél, alább adni viszont nem szeretnéd. Egy fehér homokos tengerpart viszont igazán exkluzív és még az álomnászútról sem kell lemondanotok!

4. pont

Ragaszkodtok egy bizonyos dátumhoz, de az idő túl kevés már addig. Egy külföldi esküvő nagyon hamar megszervezhető, sőt, akkor is tökéletes megoldás, ha téli időpontról van szó, de ti nyárias körülményekre vágytok, semmi baj, irány a világ egy távolabbi pontja!

5. pont

Sajnos olykor előfordul, hogy a szülőkkel, vagy a szülők közt nem olyan a viszony, hogy gyomorgörcs nélkül gondolj jelenlétükre a majdani esküvődön, ilyenkor sokszor vonzóbbnak tűnik kettesben kimondani az igent, stresszmentesen.

Hogyan tudod megszervezni a tengerparti esküvőt? A második oldalon kiderül.

Fotó: Schaefer Helga

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...