A vendégcsalogató save the date - Így lesz egyedi és figyelemfelkeltő az esküvői előmeghívód

Tavasztól őszig öt hónapja van a jegyespároknak arra, hogy megünnepeljék az esküvőjüket. A közös baráti társaságban pedig nem ritka, hogy egy időben ér el mindenkit a házasodási láz. Hogyan jelezhetjük jó időben előre, hogy számítunk mindenkire? Ez a Save-The-Date, azaz az esküvői meghívó előtti meghívó.

Időben szóltunk!

Az öt hónap egyben 23 hétvégét is jelent, azaz ha egy baráti társaságban hárman-négyen is házasodnak, bizony eshet ugyanarra a napra az esküvő. A Save-The-Date meghívásokat ezért már akkor célszerű kiküldeni, amikor még nem feltétlenül van meg a helyszínen és az időponton kívül más - vagy csak nagyságrendi elképzeléseink vannak.

Csak lazán!

A Save-The-Date azonban nem kell, hogy nagyon kötött, hivatalos formájú legyen.

Kiküldhetitek akár e-mailben is, vagy létrehozhattok egy Facebook csoportot, amibe meghívjátok a kiszemelt esküvői vendégeiteket.

Adjatok neki funkciót!

A Save-The-Date meghívóval akár az előzetes igényeket is felmérhetitek: ki mit inna, enne, hallgatna...

A hajtás után: két egyedi, extra ötlet, hogy szuper Save-The-Date meghívótok legyen!

Fotók: Pinterest

Oldalak

Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.