Így teheted tönkre a lánykérés hangulatát

A lánykérés egyszeri és megismételhetetlen esemény, az esküvő és a házasság előszobája, így nagyon sok múlik azon, hogy hogyan sikerül. Ha hiba csúszik a gépezetbe, az mindkét fél részéről csalódottsággal jár, amely bizony nem tulságosan jó ómen a közös élet megkezdéséhez.

A tökéletes pillanat a férfin múlik? Vagy a nőn?

Bár a lánykérés milyensége nagyrészt a férfiakon múlik, a nők az igen elrebegése után még mindig tehetnek olyat, ami az újdonsült vőlegény erőfeszítéseinek dacára romba döntheti a romantikus hangulatot. Ezeket kerüld el a leendő szép emlékek érdekében:

1. Ne lépj ki a pillanatból!

Sokan életük minden fontos pillanatát azonnal megosztják másokkal, amikor pedig végre megkérik a kezedet, lehet, hogy azonnali késztetést érzel arra, hogy kiposztold a közösségi oldalra vagy végigtelefonálj mindenkit a nagy hírrel. Ne tedd! Tiszteld meg a vőlegényedet, az eseményt és nem utolsó sorban magadat azzal, hogy csak kettőtökre figyelsz, bőven ráérsz másokat tudósítani a boldogságodról később is.

Fotó: Anna K Photography

<


Oldalak

Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.