Amit sürgősen el kell felejtened az esküvői fotózással kapcsolatban

Különleges esküvői fotó

Az esküvői fotók a magazinok divatfotóitól az obligát faölelésig a szivárvány minden spektrumán mozognak. Hogyan kerüld el, hogy Te is trendcsapdába kerülj az esküvői fotóitokon? 9 szakértő válaszol.

Szerencsére egyre kevesebb menyasszony követeli, hogy fa mögül akar kukucskálni az esküvői fotóján, viszont a 'trendek' káoszában olykor a pár már nem is fontos, annyira megfeszülnek, hogy divatmagazin szintű képek készüljenek. Azt leszámítva, hogy nem fognak, mert nem vagytok modellek, akik 6 órán át képesek ugyanazzal a lelkes mosollyal dolgozni a 40 fokban étlen-szomjan, még az esküvő élményét is szétveritek.

Esküvő a hóban - a fotók is mások!

9 vezető esküvői fotós tanácsa az esküvői fotózásról:

Figyeljetek oda egymásra, a másik örömére, mert ha ezt megteszitek, a többi 100+ vendég is élvezni fogja az ünneplést – függetlenül attól, hogy esik az eső, hóvihar tombol vagy süt a nap.
Helga Schaefer, wedding photography

A legnagyobb hiba amit látok, hogy sokan annyira akarják a tökéleteset, hogy végül elvesznek a részletekben. Színárnyalatokban, forgatókönyvekben, ültetési rendekben, az időjárás applikáció radarképének frissítésében és számos utólag érdektelen apróságban.
Bende Tamás, fotográfus

Ne dőljetek be 100%-ig a magazinokban látott idealizált esküvői világnak. Itt is érvényes, hogy a kevesebb több, az viszont legyen jó minőségű.
Váradi Tamás, esküvői fotó

Nagyon gyorsan és intenzíven telik az esküvő napja, éljétek meg minden percét, hogy néhány nappal-héttel később igazán jó élményekkel gondoljatok vissza rá.
Dégi Attila, Magistero Fotó


<


A trendekről és a lusta fotósokról lesz szó a hajtás után...

Fotó: Schaefer Helga

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.