Ne edd magad degeszre! - Ilyen legyen az esküvői vacsora

Esküvői vacsora

Az esküvői vacsora minden pár számára az esküvő egyik legdrágább és legkockázatosabb eleme a szervezés során. Egyrészt mindenkinek próbálunk megfelelni, másrészt az sem jó, ha degeszre zabálják magukat, mert akkor meg mozdulni nem tudnak. Milyen legyen akkor?

Milyen ételek legyenek?

Talán a legtöbb fejtörést okozó kérdés egy esküvő szervezése során az, hogy milyen ételekkel lakassuk jól a násznépet, sőt, valljuk be, sokszor a vendégeket is ez a programpont izgatja a legjobban. Evidens, hogy szeretnénk kedveskedni azoknak, akik velünk osztoznak a nagy nap örömében, de ha túlzásba esünk és már az előételeknél főúri lakomát varázsolunk eléjük, akkor könnyen előfordulhat, hogy az emberek a későbbiekben már csak levegő után kapkodva pihegnek az asztaloknál és a további fogások szinte érintetlenül kerülnek vissza a konyhába. És vajon hogyan fér meg egymás mellett a fitneszrajongó barátnők és a vidéki nagybácsi ízlése?

Gundel - bélszín Budapest módra

Az éttermek általában előre összeállított menüsorokkal igyekeznek megkönnyíteni a választást, de ezekre tekinthetünk csak irányadóként is, egyes fogásokat megváltoztatva igazíthatjuk őket saját igényeinkhez. Nem kell görcsösen azon igyekezni, hogy mindenki elé a kedvence kerüljön, ez úgyis lehetetlen, pár jól megválasztott fogás közt viszont az összes vendég meg fogja találni a kedvére valót. A hagyományos magyaros ízek például még mindig nagyon népszerűek az esküvőkön, ezekkel nehéz melléfogni, a különlegességeket pedig akár két klasszikus étel közé is beilleszthetjük.

Fotó: Gundel Étterem

Oldalak

Sztárok
Nagy Melanie kiskorában egészen más karriert képzelt el magának, mint amivel jelenleg foglalkozik: G.w.M volt párja nemrég elmesélte, korábban milyen területen folytatott tanulmányokat.
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!