Színes program a Színházak Éjszakáján a Dumaszínházban - A részletek!

A Színházak Éjszakáján idén is érdemes lesz benézni a Dumaszínházba, ahol változatos műsor várja az érdeklődőket.

Színházak Éjszakája a Dumaszínházban

A színes programsorozat már 13:00 órakor elkezdődik a Kompót Dumaklubban, ahol a Magyarország, szereplek! című tehetségkutató gálaműsorával indul a buli. A Comedy Central új felfedezettjei közül Zabolai Margit Eszter nyertessel, Szabó Balázs Máté közönségdíjassal, valamint Kővári Mátéval, Elek Péterrel, Lakatos Lászlóval, Fülöp Viktorral és Musimbe Dávid Dennisszel találkozhat a közönség. Ezt követően 14:30-tól Sulyok Péter önálló érzékenyítő stand-up előadását tekinthetjük meg, 16:00 órától pedig a mindig izgalmas színész stand-up veszi kezdetét Stefanovics Angéla, Bánki Gergő, Fichere Béla és Lengyel Tamás közreműködésével. Majd folytatódik a Magyarország, szereplek! gálaműsora, amelynek során Bánházi Judit, Waltner Miklós, Csík Gábor, Biri Balázs, Ács Fruzsina, Ráskó Eszter és Pólyán József lép színpadra 19:00 órától. Már jócskán benne leszünk az estében, amikor startol Lovász László interaktív személyiségtesztje, a Tesztbeszéd – első körben 21:00 órától a Szomszédnéni Produkciós Iroda, 22:30-tól pedig Kormos Anett kerül górcső alá.

Lapozz, még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.