Kis ember nagy gonddal jár - Dombóvári István elárulta, mire számíthatnak a nézők legújabb estjén

Dombóvári István januárban új esttel jelentkezik. Arra voltunk kíváncsiak, mit takar a sokatmondó cím. A humoristával erről beszélgettünk.

Január 29-én lesz az új anyagod bemutatója a Corvin Dumaszínházban, amiből december 18-án csináltál már egy „tesztadást”, ahogyan te hívod. „Kis ember nagy gonddal jár” a címe – mi foglalkoztat mostanában?

Az előző önálló estemben – a 120021 grammban – a kövérséget, a testsúlyt vettük górcső alá, és ha a kedves közönség azt hitte, hogy a komplexusaim, félelmeim és nyavalyáim ezzel véget értek, akkor nagyot tévedett! Mióta lement harminc kiló, az bánt, hogy alacsony vagyok, ez lesz az önálló estem témája igazából.

A mai világban a legtöbb ember komplexusos, valahogy kitermeljük – van, aki nagyon magas, van, aki nem tartja magát elég szépnek, nem elég izmos…

Én még nem hallottam olyat, hogy valaki azon panaszkodik, hogy de magas vagyok, a fenébe, hogy lehetne ebből valahogy lefűrészelni? Tíz társkereső hirdetésből mindegyik így kezdődik: legyen magas. Az, hogy üt-vág, nem érdekes, legyen magas. Komplexusos embereket termelünk ki, persze. Ez már az estem elemző anyaga, hogy az alacsony embert sosem zavarja, hogy ő alacsony, a magas emberek hiszik azt, hogy őt zavarja, és ezért fejlődik ki benne a komplexus. Itt beleharap a kígyó a saját farkába, és ez rettenetes!

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...