Ha kimerültél és feltöltődésre vágysz, kényeztesd magad az Agrár Wellnesszel! Interjú Kertész Ricsivel

Kertész Ricsivel – azaz Ricsifiúval – pihenheted ki a mindennapi stresszt, fáradtságot. Ricsifiú elmeséli, milyen a testedzés a sufniban, a legkedveltebb gyakorlatok síndarabbal és fűkaszával, de fény derül a szobabicikli értelmezésére a falusi közlekedésben. Történetek a nem mindennapi hétköznapokról két részben a Kompót Dumaklubban november 5-től.

Az új estedhez újra a szabolcsi életből merítettél ihletet?

Természetesen. A szabolcsi emberekből. Hogy merre, kik találják ki a hülyeséget, azt nem tudom, de arra, mifelénk nagyon kreatívak a népek. Ez a túlélésünk alapja. Kevésből is boldognak lenni! Az nagyon jó. Azt nagyon szeretem. Felemelő és vicces egyszerre. A boldogságról, pihenésről, szórakozásról, szabadidőről fog szólni az este. És persze lesz benne sok zene is, ami ebben a témában elengedhetelen.

A címből az feltételezhető, hogy a vidéki sportélet körül is kalandozol…

Hát persze! Alap. Szinte senki sem sportol, de mindenki ért hozzá. Ott az olimpia, a foci EB… Mindenkinek van véleménye. Viszont a vidéknek saját sportja van, csak azokból nem rendeznek olimpiát. Ilyen a tyúkkergetés, a biciklitolás tápos zsákkal, meg a 100 méteres paré-tépkedés.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.