Felméri Péter: Mindenkiből lehet szuperhős!

Felméri Péter és Hajnóczy Soma közös produkcióval készül

Egy bűvész-világbajnok és egy stand-upos egy színpadon? Elbűvölő, új felállással jelentkezik a Corvin Dumaszínház, ugyanis Hajnóczy Soma és Felméri Péter közös projektbe fogott! Azért senki ne tartson attól, hogy Soma végig beszél, miközben Péter elfűrészeli őt egy dobozban. Inkább mindenki marad a saját területén. Persze nem kizárt, hogy Felméri Péter elsajátít néhány trükköt miközben a poénokról gondoskodik, mint ahogy az sem, hogy Soma a trükkök prezentálása közben mond néha vicceset. A két művész a Showder Klub felvételén sodródott egymás mellé, és mivel mindkettőjüket erősen foglalkoztatja a „szuperhős” téma, hamar közös nevezőre jutottak.

Regényes történet

Péter vonzódása a szuperhősökhöz egész kiskora óta tart, egészen azóta, mióta meglátta az első képregényt egy magyar könyvesboltban Kolozsváron. „Édesapa vett nekem egyet, ami már akkor leharcolt, mondhatni antikvár darab volt, de nagyon szerettem. Ámulva lapoztam, mert ilyet addig soha sem láttam. Rengeteg kép és rövid szövegek! Minden gyerek álma. És azóta nincs megállás. Még ma is van párszáz képregényem szerte a lakásban” – vallotta be a humorista.

A sok képregény olvasásnak meg lett az eredménye – hiszen ahogyan fogalmaz „a képregény a szuperhősök melegágya”. Aztán jó sok filmet is nézett szuperhősökkel, majd a netet bújta, hogy alaposabban utánuk olvasson, és hogy újabbakat fedezzen fel, szóval átitatja Péter életét a téma. A színpadon tehát ezen élményeit és emlékeit fogja feldolgozni és minden oldalról kielemezni.

Oldalak

Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...