A Dumaszínház 2016/17-es évadában ismét a nevetésé a főszerep

A nagy közönségkedvencek és a hagyományos Dumaszínház estek mellett az idei évadban is bővül a repertoár.

A Dumaszínház őszi műsora - Sok az újdonság!

A bemutatók sorát a Dumaszínházban Kovács András Péter Vihar a biliben című önálló estje nyitja, melyet október 7-én láthat először a közönség. Az új műsor mind hangulatában, mind tematikájában különbözni fog eddigi előadásaitól – egy humorista szemével láthatjuk azokat a problémákat, drámákat és játszmákat, amelyek a mindennapunk részei a magánéletben, közéletben. Október 8-án Hadházi László Tévélaci - A világ, és ami helyette van című új estje mutatkozik be. Témája a látszat és a valóság, a média, a televízió és az élet közti különbség. Az est állandó vendége Janklovics Péter lesz.

November 6-án jön a nagysikerű Duma Swing folytatása, a Duma Swing 2. – Janklovics Péterrel, Kovács András Péterrel és Illés Ferenccel. A jókedv nem, csak a dizájn fog némiképp változni: fehér ing, fekete nyakkendő és hózentróger helyett fekete ingben, fehér hózentrógerrel és nyakkendőben lép színpadra a trió.

Ősszel megújul a Duma Roast is – a főfogás ezúttal Schobert Norbert. A Corvin Dumaszínházat megelőzve a produkció először vidéken – szeptember 28-án, Szombathelyen – kerül bemutatásra. A budapesti premier december 2. Az est résztvevői: Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs, a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc) és Schobert Norbert.

Lapozz, a cikk folytatódik a további programokkal!

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.