Lifestyle

8 cuki babadolog, amitől elolvadok

Egyszerűen nem tudok betelni a kislányunkkal! Ezernyi apró cukisága van, amire igazán nem lehet felkészülni a babavárás alatt. Ott vannak például a kéz- és lábszöszök vagy a különféle alvópózok. Felcsaptam hát Lölő fotóalbumát!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Babakézben táncolók

Mi az: sosem tudjuk, honnan jön, de mindig befészkeli magát a tündéri babatenyérbe és a -lábujjak közé? Ez bizony nem más, mint a szösz. Amikor Lölőt vártam, nem számoltam ilyen plusz cukiságokkal, de komolyan mondom, az oly sok édes Lölő-kellék mellett ez az egyik kedvenc. A kinti élet első pillanataitól kezdve mindig találunk egy-egy színes szöszt, attól függően, Lölő környezetében milyen színű textilek voltak. A minap gondolkodtam azon, hogy pont annyi kis cérnagombócka találkozott már Lölőkénk egyre gömbölyödő mikroujjaival, amennyiből már egy jókora pulóvert tudtunk volna készíteni. De érdekes amúgy tapasztalni, hogy ezek az aprócska szöszök hogyan is táncolnak az apró babakézben. Az első hetekben szépen belefekszenek a tenyér vékony kis redőibe, majd amikor az ökölbe szorított kezek lassan kinyílnak, a szöszök az ujjacskák közé penderülnek. Aztán mostanság már Lölő állán és arcán is találkozunk nyálasabb populációjukkal, mert mindent meg kell rágni, így a kéz sem maradhat ki a sorból. No, meg készülődnek kibújni azok a fogacskák is! (Tudom, sok a kicsinyítő képző, de Lölőre pillantva valahogy csak a fogacska, a kezecske meg a térdecske jön.) Ami pedig a lábujjszöszöket illeti: időnként már van esély arra, hogy találkozzanak kézen lévő testvéreikkel. Lölő ugyanis már el-elkapja a lábát. Bocsánat, a lábacskáját! :)

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki immáron 10 éve, hogy megnyerte...
Lifestyle
Nem kell sokat aludni, és már Magyarországon is teljesen megváltozik az HBO Max. Megmutatjuk, hogy mire kell készülnöd!
Lifestyle
Gordon Ramsay anno tanította tésztát főzni az embereket, de lehet, hogy rosszul. Állítólag az olaszok sem használják a Michelin-csillagos séf módszerét.