6+1 dolog, amire a férfiak szex közben gondolnak

6+1 dolog, amire a férfiak szex közben gondolnak

Meglepő módon a férfiak is szoktak gondolkozni, sőt mi több, még szex közben is. Cikkünkből kiderül, hogy általában mi is jut az eszükbe.
5 dolog, amire figyelj oda, ha új kapcsolatba kezdesz

5 dolog, amire figyelj oda, ha új kapcsolatba kezdesz

Az újrakezdés mindig nehéz feladat egy olyan embernek, aki fülig szerelmes volt előző párjába. Cikkünkből kiderül, hogy melyek azok a dolgok, melyekre jobb ha odafigyelünk, amikor egy újabb kapcsolatba kezdünk.
Ezt csinálja a pasi, ha szakítani fog veled

Ezt csinálja a pasi, ha szakítani fog veled

Sokszor koppantál már hirtelen, egyik napról a másikra? A pasi csak odaállt, vagy rád telefonált és bemondta az unalmast. Viszlát! Te pedig pityogva néztél, hogy mégis mi történt? Érezni és olvasni kell a jeleket, ahogyan a...
  • 6+1 dolog, amire a férfiak szex közben gondolnak
  • 5 dolog, amire figyelj oda, ha új kapcsolatba kezdesz
  • Ezt csinálja a pasi, ha szakítani fog veled
Bed-Love
Nagyon sok különböző feltevést hallhattunk már a nők szexuális vágyairól. Cikkünkből kiderül, hogy mi igaz, illetve, hogy mire jöttek rá a kutatók.
Bed-Love
Van, hogy valaki egy teljesen váratlan pillanatban vallja be érzelmeit. Ilyenkor a legjobb, ha jól végig gondoljuk a válaszunkat, nehogy megbántsuk. Íme néhány opció, amit jobb, ha elkerülünk egy...
Bed-Love
Nem tudod kiverni a fejedből a volt szerelmedet? Mikor megismerkedtetek, az a bizsergető érzés lett úrrá rajtad, mintha már találkoztatok volna, pedig soha nem is láttad azelőtt? Meglehet, hogy még...
Bed-Love
A szerelem egy csodás dolog, így érthető módon rengeteg gondolat és idézet íródott már e téma körül. Íme pár csodálatos példa...
bed-love
Bed-Love
Ha nincs ötleted, hogy mit csináljatok a pároddal egy szép őszies napon, akkor valósítsátok meg az alábbi ötleteket. Biztosan jól fogjátok érezni magatokat!
bed-love
Bed-Love
Nem mindig azzal lehet egy pasi figyelmét elnyerni, hogy két tonna sminkben és erős dekoltázsú ruhákban jelensz meg. Cikkünkből kiderül, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igazán érdekessé válj egy férfi számára.
Bed-Love
Köztudott, hogy a férfiak sokkal jobban szeretik azokat a nőket, akik nehezen kaphatóak, és általában jobban is vigyáznak rá. Most megmutatjuk, hogyan csináld.
Bed-Love
Egy randevún mindig kapunk arra jeleket, hogy tetszünk-e a kiszemeltünknek vagy sem. Cikkünkben bemutatjuk azokat, melyekből biztosan kiderül, hogy szimpatikus vagy-e a pasinak.
Bed-Love
Egy nagy utazás könnyen felfrissítheti vagy akár teljesen megújíthatja a kapcsolatotokat. Most megtudhatod, hogy miért.
Bed-Love
Az interneten megismerhető férfiakat könnyen kategóriákba lehet sorolni. Cikkünkből kiderül, hogy melyek a leggyakoribb...
Bed-Love
Az okostelefonok könnyebben tönkretehetik a kapcsolatokat, mint gondolnánk. Cikkünkből kiderül, hogy miért kell vigyáznu...
Bed-Love
A párod egész éjszaka horkol? Ez talán az egyik dolog, amitől egy nő falra tud mászni. Cikkünkből kiderül, hogy mely az a többi idegesítő dolog, amelyet a férfiak önszántukból vagy csak véletlen...
Bed-Love
Biztosan te is hallottad már, hogy a szex egészséges és gyógyító hatásai is vannak. Most eláruljuk, hogy melyek azok a dolgok, melyek miatt érdemes többet szexelni.
Bed-Love
Esküvő után a szingli barátaid másként kezelnek és állandó megjegyzéseket mondanak rád? Íme, néhány mondat, amitől a házas nők meg tudnának őrülni.
Bed-Love
A férfiak sokszor panaszkodnak arra, hogy milyen nehéz egy nőről levenni a melltartót. Cikkünkből kiderül, hogy melyek azok a dolgok, melyeket könnyebben meg tudnak oldani.
bed-love
Bed-Love
Mint ahogy a nagy szerelemnek is vannak jelei, úgy észrevehető az, ha egy nő nem szeretne hozzád menni feleségül. Figyeld a jeleket, és gondold meg, hogy ő e az igazi.
bed-love
Bed-Love
Biztosan te is megfigyelted már, hogy kategóriákra lehetne osztani azokat a férfiakat, akiket különböző bárokban látunk. Most megmutatjuk, hogy melyek azok a férfitípusok, akik nem hiányozhatnak az éjszakai életből.
Bed-Love
Vannak dolgok, amiket nem biztos, hogy jó ha megosztasz jelenlegi pároddal. Cikkünkből kiderül, hogy mely az a 4 dolog, amiről nem kellene beszélned vele.
Bed-Love
Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a szakítás utáni hetek, hónapok nagyon nehezen telnek. Most megmutatjuk, hogy mely dolgokra figyelj oda, hogy ne legyen nehéz az újrakezdés.
Bed-Love
Rengeteg árulkodó jele van annak, ha a kiszemelted csak ágyba akar cipelni és semmilyen komoly szándék nem vez...
Bed-Love
Az álomszerű művilágok legkiemelkedőbb megalkotói, a tv-sorozatok, pletykaoldalak, ilyen-olyan magazinműsorok...
Bed-Love
Sokan beleesünk abba a hibába, hogy volt szerelmünkről csak és kizárólag rossz dolgokat mondunk. Azonban ha jo...
Bed-Love
Az első randin mindig oda kell figyelnünk, hogy mit csinálunk, mit mondunk, hogyan nézünk ki, hiszen az első b...
Bed-Love
Ha nálatok is sokszor előfordulnak a közösségi oldalakon látott dolgok vita formájában, akkor ezt a cikket ajá...
Bed-Love
Néha szükség van egy kis extrára, hogy feldobjuk vele szexuális életünket és megfűszerezzük a hangulatot. Az a...
Bed-Love
Ezeknek az idegeneknek fogalmuk sem volt, hogy kivel fognak találkozni. Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül...
Bed-Love
Vajon mitől függ az ideális időpontja egy összeköltözésnek? A párkapcsolat állapotától, a benne élők személyis...

Szavazás

Szerinted az áldozat is felelős a megerőszakolásért?
Irány Párizs!