Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Tudni szeretnéd, mit hoz számodra 2017? Meg akarod teremteni a jólétet és a bőséget az életedben? Érdekel az asztrológia, Kristályharmonizáció, ezotéria, Theta healing? Vágysz egy jól működő párkapcsolatra?

_

Gyere el február 25-én a Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális
Szemináriumra, ahol megkapod a választ
és a megoldást a kérdéseidre!

_

_
Dátum: 2017. február 25. (szombat) 10:00-17:30
Helyszín:
Barrio Del Tango, 1053 Budapest, Irányi utca 18-20.
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Program

10:00-11:15 | Balogh Eszter asztrológus és író, a Padparadsa Astrology és a Numeroprofil blog szerzője
2017- Jól gondold meg mit kívánsz, mert még valóra válik!

“Lehetőséget kapni könnyű, élni vele nehéz.” Gondolkodtál már azon, hogy az életedben hány jó lehetőséget szalasztottál már el? Hányszor mondtál nemet félelemből, kishitűségből, bizonytalanságból a változásra? A 2017-es év komoly sorsfordulatokat ígér, de ahhoz, hogy pozitív módon együtt tudjunk változni a változással érdemes feltérképezni a terepet.

-

11:35 - 12:50 | Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító
Párkapcsolat: a NAGY hazugság

"Hiába van annyi minden mögötted… sok elolvasott önsegítő könyv, a kijárt spirituális tanfolyam, tanult vallási vagy hitrendszer-beli tételek, ami szerint már régen tökéletesen jól kéne érezned magad… Ha szeretnél végre kilépni a börtönödből, és szeretnéd élvezni annak MINDEN pillanatait, akkor meg tudom mutatni neked, hogy eddig miért nem találtad meg mindazt, amit kerestél."

-

-

14:00 - 16:15 | Szatmári Nóra bestseller könyves író, life coach, asztro-coach, asztrológus, névelemző
A Hold és a kristályok szerelme - Új korszak 2017-ben az öngyógyítás terén & Kristályharmonizáció® élőben!

Új megközelítésben mutatjuk meg, hogyan függ össze a Holdjárás a kristályok erejével, s miként tudod a különlegesen finom energiákat a magad javára fordítani a mindennapjaidban. A Hold, mint női princípium – a nő megtestesítője, tükre. Szerelmes kövek, házassághoz kötődő kövek, test, lélek és szellem harmóniába hozása – a Kristályharmonizáció® többszörös hatása a nőiségre.

-

16:30 - 17:30 | Szilasi Márti Anahita Jóga és Szellemi Központ és az Anahita Temple alapítója
Őszintén, provokatívan párkapcsolatról és szexről

A legfontosabb párkapcsolati dinamikákról lesz szó, David Deida szerinti úgynevezett harmadik típusú napjainkban formálódó kapcsolati mintákról, mire vágyik egy nő, mire vágyik valójában a férfi. A kapcsolaton belüli férfi – női polaritás fenntartásának lehetőségeiről, szexről, miért jelenik meg a harmadik, és hogyan lehetséges újra és újra visszahozni a szexuális vágyat a társunk iránt.

-

Rólunk mondták

-

Jelentkezz MOST!

Te mersz szabadon gondolkodni? Vagy kétségeid vannak és szeretnél válaszokat kapni? Magyarország ezoterikus szemléletű kiválóságainak gondolataiból egy egész napos spirituális szeminárium keretein belül töltődhetsz. Központban a párkapcsolati boldogság, az asztrológia, az egyéni kibontakozás, a Hold és a kristályok szerelme, az öngyógyítás és a döntésekben rejlő kihívások.

Bővebb információk itt!

A rendezvény időpontjának változtatási/lemondási jogát a program szervezője fenntartja a résztvevők létszámának függvényében.