Dr. Tóth Judit - Life és business coach, Gestalt terapeuta, mediátor, szupervizor

Szakterületem

Egész életem során emberekkel foglalkoztam és az emberi működés mögött rejlő okokat, törvényszerűségeket kutattam. Első szakmám jogász, és 18 éves ügyvédi munkám során nagyon gyakran azt láttam, hogy a hozzám forduló kliensek jogi ügyei mögött megoldatlan emberi nehézségek és problémák húzódnak meg. Ezért már ügyvédként tanulmányozni kezdtem az emberi lélek természetét, hogy abban is segíthessem és támogathassam a hozzám fordulókat, hogy külső és belső konfliktusaikat hatékonyabban tudják megoldani. Egyre inkább éreztem, hogy a feladatom és hivatásom az emberek segítése, ezért pszichológiai jellegű tanulmányokba kezdtem.

Végzettségeim

A Károli Egyetem Szupervízor és mentalhigene szakán, az első magyarországi akkreditált coach képzésen, valamint a Norwegian Gestalt Institute Collage keretében szupervizor, coach és Gestalt terapeuta dipomát szereztem. Felváltva az ügyvédi pályát, az elmúlt 10 évben cégvezetőkkel, magánemberekel, párokkal és kollégákkal dolgozom coachként, mediátorként , szupervizorként és terapeutaként. A Károli Gáspár Egyetem szupervizor szakán szakmai etikát oktatok.

Miért olvasd a cikkeimet?

Minden ember életében adódnak nehezebb vagy kihívásokkal telibb időszakok. Ilyenkor a professzionális együttgondolkodás és a szeretetteli támogatás egy tanácsadó részéről jelentősen megkönnyíti a kilépést egy beszorult élethelyzetből, és segít átgondolni az aktuális szituációt, segít felépíteni a megoldáshoz vezető lépéseket. Minden tudásommal abban támogatom klienseimet, hogy közösen felfedezzük a bennük meglévő erőforrásokat. Hiszek abban, hogy ha tudatosítjuk a belső erőinket és lehetőségeinket, akkor a választás és a döntés már a mi kezünkben van, hogy boldogabb, teljesebb, egészségesebb életet élhessünk.

Itt tudsz tanácsot kérni

DR. TÓTH JUDIT

Ha kérdésed van, írj nekem egy e-mailt!

E-mail: malatinszky@coachme.hu

Eddig megjelent cikkek

A kudarc nem végállomás, hanem a következő lehetőség kapuja - Csak szemléletváltozásra van szükséged a sikerhez
Lifestyle
A legtöbben az első bukás után nagyon elkeserednek és feladják azt, amiért küzdöttek. A normális hozzáállás...
Ez az egyik legdinamikusabban fejlődő szakma itthon - Rengetegen kérik coach segítségét
Lifestyle
Egyre népszerűbb a coaching a magasan kvalifikált nők körében. Ez derül ki a Magyarországi Coach-Szervezetek...