SweetFitMommy blog

Ha az anyatej kerül szóba, egyből a megkötések jutnak eszünkbe, miközben azt is befolyásolhatjuk, hogy minél finomabb legyen babánk számára.

Előző bejegyzésemben írtam a zsírégetőkkel kapcsolatban és karcoltam a diétát, mert nincs a világon annyi leütés, ami elég lenne a diéták kivesézéséhez. Sokkal inkább tisztázni célszerű a diéta mibenlétét.

Edzőként számos szuper fogást ismerünk, amit beépíthetünk a vendégeink életébe. A legtöbbünknek vannak kis fortélyai is, amiket szívesen és gyakran alkalmazunk. A bölcsek köve viszont senkinél sincs!

Az elmúlt időszakban változtattam a reggelim összetételén, hogy a tejem minőségét és mennyiségét is emeljem kicsit.

Nagy dilemma szokott lenni, hogy kivel adja magát össze az ember lánya? Mert ugye, azt tudod, hogy mit akarsz, de nem könnyű a feladat, és igyekszünk azt minél rövidebb idő alatt elvégezni.

Nőnek lenni nagy kihívás. Anyának lenni óriási feladat. És még ezt a kettőt is variálnunk kell. Nem egyszerű! Viszont nem is lehetetlen. Hogyan kezdjünk neki? Hogyan vegyük rá magunkat, hogy elinduljunk a régi és új önmagunkat egyesítő úton úgy, hogy ne essünk túlzásokba? Jó lenne, ha valaki fogná a kezed? Azt nem lehet sajnos. De azt megpróbálom, hogy kendőzetlen őszinteséggel elmondom, én hogyan csinálom.

Ha nincs kedved kimozdulni otthonról a nagy melegben, akkor is átmozgathatod magad. Pár aktív perc is segíthet, hogy jobb legyen a közérzeted, az sem baj, ha bikiniben csinálod őket!

Szerintem sokunkat érdekel, hogyan fogunk a szülés után visszatérni a „régi“ testünkbe, amit azért valahogy tudunk, hogy sosem lesz ugyanaz. De ebbe nem lehet beletörődni, és nem is kell! Hogyan érheted el, hogy közel olyan formád legyen, mint előtte, vagy akár jobb? Mennyit tehetsz érte megelőzőleg?

Oldalak