Egy kórházi pad, ami mindent elmond a magyar egészségügy helyzetéről

Kollégánknak egy háztartási sérülés miatt be kellett mennie a sürgősségi ügyeletre, pechére pont a Merényi Gusztáv kórházhoz tartozik. Az ügyelet helyszíne elég felkavaró, de érdekes módon kollégánkat egy pad, egy háborús időket idéző ócska pad ihlette leginkább meg. A kép címe: "Egy kórházi pad, ami mindent elmond a magyar egészségügy helyzetéről.”


Mindent a kávéról

A kávé szó hallatán különféle dolgok juthatnak eszünkbe. Valaki egy forró, gőzölgő italt lát lelki szemei előtt, valaki pedig egy egészségtelen löttyöt. Akkor most mi is az igazság?


Saját készítésű bonbon ajándékba

Sokat törjük minden évben a fejünket, mit is adjunk karácsonyra ajándékba, de érdemes a saját boszorkánykonyhánkban is szétnézni, mivel itt is találhatunk olyan alapanyagokat, amikből finom  ajándékokat gyárthatunk szeretteinknek.


Hogyan jósolj kávéból?

Kell hozzá egy nyeles kávéfőző, személyenként egy-egy teáskanál porrá őrölt kávé, egy kanál cukor és egy csészényi víz.


Világhíres szexbotrányok

Amióta világ a világ a szerelem problémákat okoz. Nem kevesebbet a szex. A férfiak vagy a nők csapodársága sem javít a helyzeten. Miért lennének kivételek a történelem ismert alakjai, uralkodók vagy világvezetők? Lássuk,milyen pikáns vagy botrányos történetekkel tarkított a történelmünk.


Fejfájás - nem probléma

A fejfájásnak többféle oka is lehet, de gyakran olyan egyszerű, hogy nem is gondolnánk rá. Ilyenkor fölösleges azonnal fájdalomcsillapítóhoz nyúlni, néhány egyszerű praktikával megszüntethető.


Híres sztárok híres éttermei

Egy étterem megnyitása és üzemeltetése általában igen költséges, és sok esetben nem jövedelmező. Amikor azonban sztárokról beszélünk, kicsit újra kell gondolnunk a dolgot. Nem jövedelmező? Nem mindegy? Hiszen úgyis van pénze. Tehát a hírességek körében az étterem, bár vagy szórakozóhely nyitása inkább presztízs kérdése. Erre ugyan ellenpéldák is vannak.


Egy szexis karácsonyi ajándéktipp

Közelednek az ünnepek, és te még mindig nem tudod, mivel lepd meg A FÉRFIT? Itt egy tuti dögös tipp, amivel a téli hidegbe maximális forróságot varázsolhatsz.


Önbeteljesítő jóslatok

Mindenki hallott már róla, mindenkinek van véleménye róla, valamilyen szinten mindannyiunkkal kapcsolatban áll saját horoszkópunk és a csillagokból való jóslás. De vajon hatással van-e életünkre, az események alakulására az, hogy mennyire hiszünk benne?


Oldalak