Lélek

Egy tízmilliószoros napon minden cselekedet - legyen az pozitív vagy negatív - tízmilliószoros hatással bír. Ezért olyan fontos, hogy ma különösen pozitívak legyünk! De van itt még néhány tipp ahhoz, hogy szupergyorsan megteremthesd a vágyaidat.

A rendkívül érzékeny személy, vagyis a szuperérzékeny, gyakran tehernek érzi az intenzív érzelmeit, és azt, hogy könnyen elsírja magát. A fájdalom, szenvedés puszta látványa is kikészítheti.

Sokak életét nehezíti meg a térdfájás, ennek pedig nem feltétlenül szervi okai vannak. Sose találnád ki, milyen lelki bajokra utalhat!

A gázlángozás vagy gaslighting, nem más, az érzelmi bántalmazás egyik kevésbé ismert formája. Talán neked sem tűnik fel, hogy érzelmi manipuláció áldozata vagy, ezért megmutatjuk azt a 12 jelet, amiből egyértelműen kiderül, ha téged is befolyásolnak!

Az empaták arról ismertek, hogy rendkívül empatikusak, míg a nárcisztikusok éppen az ellenkezőjéről. Emiatt a kettejük kapcsolata sosem lesz kiegyensúlyozott, egészséges és boldog. Sajnos szinte biztos szakítással végződik a szerelmük. Ám van fény az alagút a végén és megmutatjuk, hogyan gyógyulhat fel empata azután, hogy véget ért a kapcsolata egy nárcisztikussal.

Bármennyire is erős az ember, ha nem gondoskodik magáról, felemésztheti a lelki tartalékait. Ugyanakkor léteznek bizonyos körülmények, amelyek ugyancsak felemészthetik az ember lelkét. Nem szabad összekeverni a testi fáradtságot a lelkivel, mivel az utóbbi jóval összetettebb probléma, ami fokozott odafigyelést igényel!

A nárcisztikus és az empata szerelmi viszonya az egyik legmérgezőbb kapcsolattípusnak számít. A probléma az, hogy gyakran egyenesen keresik egymást, ami persze a nárcisztikusnak csak jó. De idővel minden empata eljut arra a pontra, amikor menekülne, csakhogy addigra késő. Aki nem lép ki belőle az első vörös jelzésre, azok akár évekre is benne ragadhatnak egy kihasználó, lélekölő kapcsolatban.