Játssz és nyerj páros belépőt a Hófehérke Musical nyíregyházi előadására!

Nyereményjáték

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerd meg az 5 db páros belépő egyikét a Hófehérke Musical nyíregyházi előadására!

Nyeremény:

5x1 db páros belépő a Hófehérke Musical nyíregyházi előadására

A játék lezárása: 2018.11.19. 15:00

Ajánld barátaidnak!
Adatlap

Részvételi feltételek

A játék üzenete: Játssz és nyerj páros belépőt a Hófehérke Musical nyíregyházi előadására!
A játék szervezője: Netrise Hungary Kft.
A nyeremények felajánlója: Táncművészetért Nonprofit Közhasznú Kft.
A nyereményjáték időszaka: 2018. november. 5. 9:30 - 2018. november 19. 15:00 óra
Nyeremények: 5x1 db páros belépő a Hófehérke Musical nyíregyházi előadására
A nyereményjátékban való részvétel feltételei: Fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a regisztráció során, mert amennyiben Te nyersz, csak így tudjuk eljuttatni hozzád a nyereményed.
A magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) értelmében el kell kérnünk postai elérhetőségedet is, amelyet a vonatkozó adatvédelmi törvény szerint bizalmasan kezelünk.
Egy személy csak egy e-mail címmel regisztrálhat a játékba.
A játékban csak belföldi magánszemélyek vehetnek részt.
A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Játék szervezője (Netrise Hungary Kft.) adataikat hírlevél és direkt marketing hírlevél kiküldésére felhasználja, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Netrise Hungary Kft. második fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
​NAIH nyilvántartási szám: Netri6356836259226995392.0.5163.37423
​Sorsolás menete: A sorsolást a random.org (http://www.random.org/) weboldal segítségével végezzük, melynek során összesen 5 nyertest sorsolunk ki.
A nyertesek kihirdetésének helye: A nyertesek nevét a sorsolást követően meghirdetjük a http://www.femcafe.hu/jatek felületen.
​Nyeremények eljuttatása: A Nyertesek kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget a soroslást követő 30 napon belül, és a nyeremény érvényesítése/átvétele/igénybevétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető igénybe, és a Játék szervezőjét semmilyen felelősség nem terheli.
A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, valamint a Játékosok által megadott elérhetőségek hiányosságából/hibájából adódó problémákért (pl. névelírás, hibás e-mail cím, rossz postacím, stb.) a Játék szervezője felelősséget nem vállal!
A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók.
A nyerteseket a sorsolást követő 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük, valamint a nyertesek nevét nyilvánosságra hozzuk.
A nyeremények eljuttatását/igénybevételének módját - a nyertesekkel történő egyeztetés után - az általuk megadott elérhetőségeken (postai úton vagy e-mailben) a Játék szervezője végzi. A Magyar Posta szolgáltatásáért a Játék szervezője nem vállal felelősséget!
A kézbesíthetetlen nyeremények átvételére a kihirdetést követő 30 napon belül van lehetőség.
A nyereményjáték szervezője fenntartja magának a jogot a fenti játékszabályzat módosítására.