Zala Judit

A leginspirálóbb vállalkozó kategória jelöltje
Chocolatier/csokoládémester

Bemutatkozás

Pályafutásomat közgazdászként kezdtem. Két gyermekem nevelése mellett (2000 - Virág, 2003 - Kristóf) volt időm hobbira is, dísztortákat készítettem, majd elvégeztem a cukrászképzést. Mire a képzés végére értem, találkoztam a csokoládéval, mely első látásra szerelem volt számomra. 2013-ban megalapítottam a Sweetic Csokoládé Manufaktúrát, mely eleinte csak az egyre több felszabaduló szabadidőmet hivatott kitölteni, azonban később, ahogy elkezdtünk díjakat nyerni, úgy nőtte ki magát a brand, s mára már országosan és világszinten is elismert a nevünk és a termékeink, melyeket az ország több pontján viszonteladóknál lehet beszerezni, alkalomszerűen pedig külföldre is szállítunk.

Életkor

46

Mottó

Mennyiség helyett minőség!

Sikerek

A legnagyobb siker talán az, hogy a munkám a hobbim, illetve a hobbim a munkám. Bár nagyon sokat dolgozom a férjemmel egyetemben, de imádjuk, amit csinálunk, szívünket, lelkünket beleadjuk a munkába nap mint nap. Illetve 2019-ben világelsőséget nyert bonbonunk, a Beriolett, ezt szintén nagy sikernek tartom.

Díjak

  • 2015-2019 között a legnagyobb csokoládés és gasztronómiai világversenyekről összesen 24 díjat hoztunk el termékeinkkel: 14 Bronz, 9 ezüst és 1 aranyérem formájában.
  • 2015: Great Taste Award: 2* és 1*; International Chocolate Awars: 1 x Bronz
  • 2016: Great Taste Award: 2* és 1*; International Chocolate Awars: 1 x Bronz
  • 2017: Great Taste Award: 3x2*; International Chocolate Awars: 2 x Ezüst, 1 x Bronz, Acedemy of Chocolate Awards: 4x Bronz
  • 2018: Acedemy of Chocolate Awards: 1 x Ezüst, 2 x Bronz
  • 2019: Acedemy of Chocolate Awards: 1 x Ezüst, 2 x Bronz, Great Taste Award 1*, 3*
  • 2017 - Best Print csomagolásdíj – ezüst érem, a drazsé termékvonalunk csomagolásáért, melynek tervezésében aktívan részt vettem
  • 2019 - Szigetszentmiklósi üzletünk elnyerte az év bolta díjat
  • 2019 – Pest Megye Év iparos díj nyertese lettem

Motiváció

Motivációt egyrészt az elért sikerekből a szakmai visszajelzésekből, másrészt a vásárlóink mindennapos visszajelzéséből merítek, hisz végeredményben a vásárlóink azok, akiknek a véleménye számít, nekik készülnek a kreációk, értük vagyunk. A legnagyob támasz a családom: férjem, aki egyben a munkatársam, gyerekeim, akik hihetelen nagy türelemmel viseltettek az elmúlt pár évben édesanyjuk távolléte iránt és szüleink, akik mindig készek segíteni, ha arra van szükségünk. A családom támogatása nélkül nem tudtam volna egy sikeres vállalkozást felépíteni, vinni.

Magamról

Kevéske szabadidőmben a minőségi időtöltésre törekszem. Szeretem tartalmasan eltölteni az időt családommal, barátaimmal. Imádok utazni (az aktív nyaralásokat kedvelem), imádok jó ételeket megkóstolni, pihenésként pedig egy jó film mindig jöhet... és szeretem a csokit.