Túróczi Réka

A leginspirálóbb hétköznapi hős kategória jelöltje
Amatőr triatlonista és futó

Bemutatkozás

3 + 3 gyerekes anyuka vagyok, ami azt jelenti, hogy a saját gyermekeimmel és a párom három gyermekével együtt élünk 8-an egy nagy családban. A nagycsaládos élet rengeteg energiát kíván, melyet a sportból merítek. Instagramon iRUNmom néven próbálom a sport szeretetét és pozitívumait átadni.

Életkor

43

Mottó

"A feltételes mód sem a sportban, sem az élet más területein nem visz előre."

"Élj HA, és VOLNA nélkül!"

Sikerek

Nagy sikernek élem meg, hogy 40 év felett a hobbim – a futás és a sport – lett egyben a főállásom is. Ilyen korban is lehet váltani, változtatni! Büszke vagyok arra, hogy a családommal sportos és aktív életet élünk, hogy a saját futóklubomban személyesen még több futó fejlődésének részese lehetek és hogy a közösségi média segítségével több, mint 10.000 embert ösztönözhetek a mozgásra.

Díjak

Két jelölés kaptam fitt anya / nő kategóriában a Glamour Hungary-től és a Runner’s Word Global Running Award keretén belül.

Motiváció

Azt gondolom a legszerencsésebb, ha az embert több dolog motiválja. Ezért arra törekszem, hogy a motivációs zsákomba minél több impulzust töltsek, így minden élethelyzetben tudok egy olyan ösztönző faktort találni, ami előre- vagy továbbvisz a nehezebb napokon is. De a legfontosabb motivációim a családom és az egészségem.

Inspiráció

Önmagában a sport, a mozgás, a kinti életmód inspirál rengeteg dologra. De nagyon felnézek az élsportolókra, nemcsak aktív, hanem passzív sportrajongó is vagyok. Ha valakit ki kellene emelnem, Hosszú Katinka lenne az.