NUBU (Garam Judit, Kovács Adél)

A leginspirálóbb designer kategória jelöltje
Garam Judit (tulajdonos, head designer), Kovács Adél (designer)

Bemutatkozás

A NUBU-t már több mint 10 éve tervezzük olyan városi nőknek és férfiaknak, akiknek fontos a minőség, a funkcionalitás és a fenntarthatóság. A márkára jellemző a monokróm színhasználat és hogy szezonokon át hordható darabokat tervezünk. Az inspirációt a kortárs hazai képzőművészetből, építészetből és designból merítjük. Fontos számunkra a fejlődés és az előremutató dolgok, így a NUBU mindig praktikus és friss marad.

Mottó

A mottónk a NUBU szó jelentése. Ez egy olyan kifejezés, aminek az az értelme, hogy a NU és BU szavak egy külön entitást jelölnek, akik ha találkoznak és szövetkeznek, jelentős dolgokat hoznak létre. Mi is így tekintünk a közös munkára.

Sikerek

Egyértelműen azt, hogy mi tervezzük az olimpikonok és paralimpikonok formaruháját az idei tokiói Olimpiára. Lesz egy világraszóló divatbemutatónk, ahol az élsportolók lesznek a modellek. Ezzel egy álmunk vált valóra, habár sok közös díjunk van már.

Díjak

  • Women Of The Year 2016 - Divattervező kategóriában
  • Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat 1. helyezett - 2013

Motiváció

Az energiát és a motivációt a márka köré épülő filozófia (zen) adja és az, hogy az emberek használják és elégedettek a ruháinkkal, amiket tervezünk. Designerként ez a legnagyobb mozgató erő.