Nagy Zsófia

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény kategória jelöltje
A Fűszeres Lány

Bemutatkozás

A Kertészeti Egyetemen végeztem gyógy- és fűszernövénytermesztés szakon, majd egy pályázat megnyerése után bele is vágtam a fűszernövénytermesztésbe. A fűszerekből adalékmentes kézműves ételízesítőket készítek. Fűszersókat, fűszerkeverékeket, szószokat, pestokat, amivel a rohanó világban egyszerűbbé tehetem a főzést az emberek számára. Számomra az, hogy én megtermelem a kertemben, magról nevelem őket, megnőnek, begyűjtöm, elkészítem és mások abból készítenek valami finomat otthon számomra varázslatos!

Életkor

29

Mottó

Bízz magadban és legyél kitartó, mert akkor bármit elérhetsz!

Sikerek

Egy nagy áruházlánc megkeresése 1 évvel a vállalkozásom indítása után. Sajnos, nem volt még akkora kapacitásom, hogy kiszolgáljam őket, de már a megkeresést is sikernek éltem meg.

Motiváció

Amikor alkotok valami újat az jó érzéssel tölt el és tovább motivál. Plusz lendületet ad az, hogy amit megalkottam az másoknak is örömet okoz vagy könnyebbséget hoz a konyhájukban. A legfőbb támaszom a párom, a családom és a barátaim, akikre mindig számíthatok.

Magamról

A hétköznapokat és a szabadidőmet is szeretem megtölteni tartalommal. Szerencsére a munkám is feltölt, de ha időm engedi énekelek, rajzolok, kirándulok, utazgatok és végre a sportot is sikerül az életem részévé tenni: Jógázom és légtornázom.