Nagy Adrien

A leginspirálóbb designer kategória jelöltje
Nagy Adrien-DLA, designer Rienne Creations, Rienne Bride

Bemutatkozás

Ékszertervező, a Rienne Creations és a Rienne Bride márka tulajdonosa, tervezője vagyok, valamint a MOME textil tanszékének aktív oktatója is. A divat és a design mindig is központi szerepet játszott az életemben. Megfordultam divattervezőként Londonban, Milánóban, illetve New Yorkban is, ahol a Marc Jacobsnál dolgozhattam, ami az egyik legnagyobb szakmai élmény volt számomra.

Életkor

38

Mottó

Ha van célod, akkor megtalálod az utat is hozzá. A kudarcból tanulj, de ne azonosulj vele. Menj tovább az úton és egyszer eléred a célod.

Sikerek

Azzal foglalkozhatok, amit szeretek és amiért elismernek. Amikor például egy vásárlómtól vagy egy menyasszonytól köszönőlevelet kapok, hogy milyen sokat jelentenek neki a számára készített kiegészítők, akkor nagy elégedettség tölt el. Ekkor érzem leginkább, hogy sikeres vagyok abban, amit csinálok.

Díjak

  • 2013 - Brody House különdíj – Gombold Újra - RIENNE Creations
  • 2003 - Fődíj, Saint-Etienne International Biennale Design, Franciaország
  • 2003 - I. díj Diósy-Nagyajtai Pályázat, Budapest
  • 2003 - II. díj XXVI. OrszágosTudományos és Diákköri Konferencia

Motiváció

A tanítás nagyon sokat jelent a számomra. Nagyon szeretek a hallgatóimmal együtt dolgozni. Amellett, hogy a fiatalok inspirálnak, sok tapasztalatom rajtuk keresztül nyert értelmet az életemben.