Mészáros Andrea

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény kategória jelöltje
Tulajdonos - Preston Cake Academy

Bemutatkozás

Londonban szereztem meg a tortadekoratőr mester fokozatot, a világ legjobb szakembereinek tanulójaként. Hazatérésem után először egyedi tortákat készítettem a budapesti műhelyemben, öt éve pedig megnyitottam oktatási stúdiómat, ahol évente több száz jelentkezőt tanítunk dizájner torták készítésére. A tanulóink túlnyomó többsége nő, olyan bátor és kreatív emberek, akik a cukrászatban nem csak szénhidrát-gyártást, hanem az önkifejezés egyik formáját látják. Segítségünkkel ezek a fiatal lányok, édesanyák, sőt nyugdíjasok gyakran vállalkozásba is kezdenek.

Életkor

43

Mottó

Merjünk kérdezni.

Sikerek

A legnagyobb szakmai és magánéleti sikert is erre az évre várom: hamarosan elindul az online torta-akadémiánk, ahol azok is elsajátíthatják majd a tortakészítés fortélyait akik eddig nem tudtak eljönni hozzánk. Férjemmel pedig örökbefogadó szülőkként hamarosan egy csodálatos kislány anyukája és apukája leszünk.

Motiváció

A boldogság a legerősebb motivációs erőm. Boldogságot pedig a szerető családomból, a háromlábúan is bűnrossz pulimból, és nem utolsó sorban 3 kollégámból merítek, akik világszínvonalú szakemberek és a legjobb barátaim is.

Magamról

Szeretem az állatokat, annyira, hogy nem eszem meg őket.