Cserháti-Herold Janka

A leginspirálóbb fiatal tehetség kategória jelöltje
Termékenységtudat szakértő

Bemutatkozás

Termékenységtudat oktatóként arra tanítom a nőket, hogy hogyan ismerhetik meg a saját ciklusuk egyedi ritmusát, és hogyan használják ezt a tudást fogamzásgátlásra, babatervezésre és a hormonháztartásuk megfigyelésére. Vállalkozásom, a hormonmentes.hu 2015-ben indult, és célunk az informált döntések támogatása, hormonmentes fogamzásgátlási lehetőségek elérhetővé tétele. YouTube csatornámon pedig mindemellett szexuális neveléssel is foglalkozom.

Életkor

32

Mottó

Célom az, hogy nőként megismerjük testünket, termékenységünket, hogy mi azt a tudást adhassuk már át lányainknak, hogy a női test csodálatos!

Sikerek

Amikor azt a visszajelzést kapom a tanfolyami résztvevőimtől vagy egy-egy YouTube videóm kapcsán, hogy megváltozott a nők élete, testükhöz, ciklusukhoz való hozzáállása, sikerült a vágyott kisbaba, és, hogy az általam közvetített tudás egyre többekhez ér el. 2019 őszén a Semmelweis Egyetemen tarthattam előadást a termékenységtudatról több mint 1000 leendő orvos, egészségügyi dolgozó előtt.

Díjak

  • Házipatika egészséghős díj (Influencer kategória közönség díj) (2019)
  • Az év marketingese (2018)
  • Az év anyavállalata (Kezdő kategória 2. díj) (2015)

Motiváció

A hálás visszajelzésekből, a jó külföldi példákból merítek motivációt, valamint abból a szabadságból, amit vállalkozóként megélhetek. Legnagyobb támaszaim a férjem, a gyermekeim, a családom, és az a csodás női közösség, akik körbevesznek.

Magamról

Két csodálatos kisfiú édesanyja vagyok!