Bálint Bianka

A leginspirálóbb fiatal tehetség kategória jelöltje
Tetováló, grafikus

Bemutatkozás

Bianka egy igazi nyughatatlan személyiség. Van egy kutyája Kuglóf, aki nélkül már elképzelhetetlen lenne az élete. Saját brandjét, a BIANICON-t 2014-ben alapította meg. Először papírra, majd textilre, napjainkban pedig bőrre készíti grafikáit.

Életkor

27

Motto

Cool kids never die

Sikerek

Számomra a siker az, amikor le tudom győzni a félelmem. Illetve, amikor nem érzem, hogy péntek van, mert annyira jó az, amivel foglalkozom.
Az elmúlt években lehetőségem volt több külföldi tetoválószalonban is eltölteni 1-1 heteket vendég tetoválóként. 2018-ban kinyitotta kapuit a Cool Kids Tattoo, ahol társtulajdonosként vagyok jelen a hét 5 napján.

Díjak

Nincsenek díjaim, nem szeretem a versenyeket. Ahol győztes van, ott vesztes is és úgy gondolom, ez nem egy jó értékelési rendszer.
Ez az első alkalom, hogy tőlem függetlenül jelöltek valamire, amit ezúton is köszönök.

Motiváció

A generációm tele van jobbnál jobb, tehetséges, ambiciózus egyénnel, akik engem is motiválnak. A családom - beleértve a vőlegényem is - az, akikre mindenben és mindenkor támaszkodhatok; támogatnak és ha mélyponton vagyok, felhúznak. A testvéreim is motiválnak, szeretnék jó példa lenni számukra.

Magamról

Növénybolond, állatbarát, zokni papucs kombó lover.