Adámi Zsanett

A leginspirálóbb ifjú sportoló kategória jelöltje
Olimpikon, többszörös világcsúcstartó válogatott úszó

Bemutatkozás

Számomra mindig kiváltképp fontos volt, hogy az élsport mellett az élet más területein is példamutató, sikeres, független nővé tudjak válni. Júniusban diplomáztam le a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció- és médiatudomány alapszakán, jelenleg pedig az UNIQA leányvállalatánál, a Cherrisknél Marketing és PR kommunikációs munkatársként dolgozom, mindemellett pedig a tokiói paralimpiára készülök, ahol abban bízom, hogy sikerül ismét a dobogó közelébe kerülnöm.

Életkor

25

Mottó

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem Kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” – Mohamed Ali

Sikerek

A legnagyobb sikeremnek azt tartom, amivé váltam a szüleimnek és a családomnak köszönhetően.

Díjaim

  • 2019. június: A Budapesti Corvinus Egyetem Pro facultate junior díjasa
  • 2016. ősze: A Budapesti Corvinus Egyetem Jó tanuló- jó sportoló II. helyezettje

Motiváció

Motiváció számomra a családom, a szüleim, valamint az, hogy a saját tűrőképességemet újra és újra felülmúlhatom a kitartásommal, az akaratom erejével.

Magamról

Fontosnak tartom, hogy tudjuk magunkról, kik vagyunk! Szerencsésnek mondhatom magam, amiért én tudom, ki vagyok. Sportoló vagyok, néha lusta. Örökbefogadott gyermek vagyok és bízom benne, hogy hamarosan azt is elmondhatom, inspiráló vagyok mások számára.