Hair Stylist - Nagy Erzsébet

Nagy Erzsébet, azaz Böbe, hair stylistunk immáron 6 éve dolgozik a Hajas Szalonban. Jelenleg az Erzsébet téri megújult üzletben fogadja vendégeit s mindemellett versenyekre is jár.Számára ezek a megmérettetések lehetőségek, hisz megmutathatja, hogy mi rejlik benne, illetve újabb kihívásokat küzdhet le.

          

Versenyek, eredmények
Eredményei is igazolják szakmai elhívatottságát, hisz 2011 májusában az országos fodrászversenyen harmadik helyezett lett, hosszú hajépítés kategóriában. Érdemes megjegyezni, hogy ez volt az első alkalom, hogy ebben a kategóriában indult. Legutóbbi versenyén, a Hajas Cut and Color Competition fotópályázatán a Femcafe.hu különdíja mellett az első helyen végzett az alternatív hosszú haj kategóriában. Ennek köszönhetően októberben lehetősége nyílt kijutni Londonba, ahonnan inspiráció tömkelegével tért haza. 

          

Önmeghatározás
Önmagát az egyedi és különleges stílus képviselőjeként definiálja, hisz igyekszik, hogy munkái mindig kiemelkedőek legyenek. Legfontosabbnak az összhangot és az egyéniséget tartja akár egy verseny vagy fotózás alkalmával is. Véleménye szerint munkája csapatmunka, hisz mindenki beleadja a legjobb tudását. A fotózások során is szükség van a sminkes, a stylist és a fotós közreműködésére, hisz hatalmas energiabefektetést, tervezést igényel egy ilyen projekt levezetése.

 

Itt tudsz tanácsot kérni:
[email protected]
Bejelentkezés, konzultáció:
Hajas Szalon
Tel.: 06-1/317-0005

Bővebb információ: www.nagyerzsebet.hu

 

Eddig megjelent cikkek:
Fodrász szakértőnk kreációja: Gömbhaj
Így készült Serdült Orsi elegáns és sikkes frizurája