A Farm VIP sztárja drasztikus fogyást hozott össze, ez áll a háttérben

Paprika Dorina már a Farm VIP felvételei alatt elkezdett lefogyni.

Teljes életmódváltás áll mögötte

Paprika Dorina a Séfek séfe negyedik szériájának a legfiatalabb versenyzője volt. A nevét szinte tényleg mindenki megjegyezte, mivel a karakán természetével abszolút magára tudta vonni a figyelmet.

Azzal is bekerült a bulvár vérkeringésébe, amikor azt híresztelték róla, hogy ő Győzikének a keresztlánya.

„Drága Győzikénk akkora forma, hogy előadta mindenkinek, beleélte magát, már az esküvőmet is megtervezte... Imádjuk, szeretjük, de nem vagyok a keresztlánya”

- mesélte anno a Szerencsekerékben. Szóval Paprika Dorina több TV2-s műsorban is megfordult már, és most a Farm VIP adásaiban láthatjuk. A galériánkban megnézhetitek, hogy minek köszönhető a hatalmas fogyás, amit produkált.

Paprika Dorinánál kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, emiatt pedig életmódváltásba kellett kezdenie, nem is akárhogyan.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...