Esküszünk! blog

Ha láttatok már igazi matrózt, lefogadom, napokkal később is irigyeltétek azokat a színeket. A kék-fehér nem csak tisztaságot és eleganciát, de valódi stílust kölcsönöz mindenkinek. Pompázzon az esküvői dekoráció a hajósok színeiben, kalauzoljátok el vendégeiteket a valódi élmények hullámaiba!

Az esküvői fotók azért válnak kincsekké, mert őrzik azt az érzést, amivel életetek legszebb napját éltétek meg. A fotózás helyszínének kiválasztása gondos körüljárást igényel, hiszen tükröznie kell nem csak a szépséget, de a ti személyiségeteket is.

Mindenkinek megvan a maga ízlése és ebben a kérdésben rettentően különbözőek tudunk lenni. Ami valakinek sok, az a másiknak még nagyon kevés, és ez persze fordítva is igaz. Arról, hogy hogyan kerülhetjük el az esküvőnkön a giccsparádét, profi dekoratőröket kérdeztünk meg.

Egy sminkmester feladata nemcsak az, hogy megvalósítsa vendégei elképzeléseit, hanem az is, hogy olyan személyre szabott tanácsokkal tudjon előállni, ami elnyeri mindenki tetszését. Az esküvői sminkek terén is folyamatos a változás, Godó Krisztina sminkessel futottunk végig 2016 trendjein.

Az esküvői filmek mára szinte olyan színvonallal készülnek, mint a mozivászonra szánt műremekek. Laukó Brigittával, a Serenity team operatőrével beszélgettünk az esküvői filmek titkairól. Less be a kulisszák mögé, ismerd meg a legújabb trendeket!

Az esküvői készülődés legfontosabb kérdése egy nő számára, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. A második, hogy hogyan fog kinézni benne. A néhány hónapos felkészülési idő hirtelen rémületesen kevésnek kezd tűnni, hogy formába lendüljön az ember lánya, de lássuk, a szakember mit tanácsol, hogy az álomruha álomalakon feszüljön!

A lagzik legfontosabb része a vacsorán kívül a buli, ahol természetesen nem mindegy, hogy milyen a hangulat. Az, hogy mitől lesz jó a buli, sok apró részleten múlik, ezek közül pedig rengeteg olyan van, amit előre nem tudunk megszervezni, kitalálni. Ha egy parti elindul a maga útján, akkor azt nagyon nehéz terelgetni. De persze vannak olyan apró kis trükkök, praktikák, amiket ha betartunk, akkor még egy buli is irányítható, olyan mederbe terelhető, amilyenbe csak szeretnénk.

Ami egy esküvő megszervezését illeti, a témával kapcsolatban általában mindenki nagyon okos, tapasztalt és tévedhetetlen. A rokonok, barátok pedig nem arról híresek, hogy ilyen esetben a jótanácsaikat megtartanák maguknak.

Oldalak