EnniValó blog

Javában tart még a sütőtök szezon, úgyhogy használjuk ki az alkalmat, hogy ilyen szuper ételeket készíthetünk, mint ez a krémleves is. Igazi ízmenyországot varázsolhattok vele az asztalra, higgyétek el nekem! Próbáljátok ki bátran!

Lazac, tejszín és egy kis al dente-re főtt tészta. Hm...! Már külön-külön is nagyon szeretnivalóak az összetevők, de együtt mennyei ebéd lehet az egész családnak. Próbáljátok ki mindenképp!

Reggel kávé, délben viszont egy jó meleg gomba cappuccino! Nincs is jobb egy kis krémeslevesnél a hidegebb napokon. Próbáljátok ki bátran ezt a levest, ami kávét ugyan nem tartalmaz, de gombát annál többet!

Nincs is jobb, ami egy csirkeszárnnyaltörténhet, mint ez a fűszeres, pikáns szilvaszósz. Ropogós-ragacsos külső és omlós belső! Kell ennél több? Próbáljátok ki ezt a fantasztikus ízbombát! Jó étvágyat!

A reggeli a napi étkezések elengedhetetlen, és szerintem legfontosabb része. Ha egy tápláló reggelire vágytok, amivel könnyebben indul a nap és nem akartok sok időt tölteni az elkészítéssel, mindenképp próbáljátok ki ezt a gyümölcsös zabkását! Jó étvágyat!

Nincs is jobb ősszel, mint egy fűszeres narancsleves főleg, ha egy kicsit megbolondítjuk a feltéttel, ami még különlegesebbé teszi az alap ízeket. Próbáljátok ki sajtropogóssal vagy mákos-túrós daragaluskával! Jó étvágyat!

A burgonyából készült ételeket általában nagyon nehéz elrontani. Ráadásul nagyon könnyen készíthetünk ebből az alapanyagból kreatív és finom ételeket. Aki egy kis különlegességre vágyik, az próbálja ki ezt a sajtos gratint lila,-édes, valamint sima burgonya kombinálásával.

Bizony ám! A kovászos uborka nem csak savanyúságként fogyasztható. Ha hiszitek, ha nem, mennyei leves is készíthető belőle. Ráadásul a pirított kolbász tökéletesen passzol az uborka savanykás ízjegyeihez. Ha még nem kóstoltátok ezt az igazán üdítő különlegességet, mindenképp próbáljátok ki!

Oldalak