EnniValó blog

Az a desszert amiben túró van, az biztosan csak finom lehet! A sárgabarack és a túró lágy textúrájához ráadásul, remekül illik a roppanós grillázs! Próbáljátok ki Ti is!

Aki járt már tengerparton, biztosan kóstolta már a grillezett tintahalat. Aki kóstolta, az valószínűleg szereti is. Most mutatok egy olyan receptet, aminek a tintahal imádói biztosan nem tudnak ellenálni. Jó étvágyat!

A hagyományos libacombot kicsit újra gondoltam és így készült el ez az egészséges LIBABURGER, amit cukorbetegek is bátran fogyaszthatnak, ugyanis a bucit lecseréltem egy sokkal egészségesebb összetevőre, mégpedig az édesburgonyára. Jóétvágyat!

Kívül mézes, ropogós bőr, belül pedig porhanyós hús jellemzi ezt a pompás egészben sült csirkét, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Köretnek zsenge zöldségekkel tálaljuk, amik tökéletesen kiegészítik ezt a fogást. Nem utolsó sorban pedig a karácsonyi menü egyik éke lehet. Jó étvágyat!

Aki eddig nem esett volna ámulatba a sertésmáj gondolatától, az most biztosan megteszi. Ebben a receptben minden összetevő szerethető és együtt nagyon jól működik. Ha valami igazán különlegesre vágytok, ezt a fogást mindenképp készítsétek el Ti is!

Szerintem minden nőben megfogalmazódik a kérdés minden reggel, amikor a tükör elé áll, hogy: „Vajon, ma mit vegyek fel?“ Ezzel én is így vagyok. Ráadásul az sem mindegy sokszor, hogy hová, milyen eseményre készülök.

Ha a gyerekek már Nálatok is teljesen ráhangolódtak Halloweenra, de nem tudjátok, hogy mit süssetek, ami kicsit ijesztő, de egyben aranyos is, akkor készítsétek el ezt az egyszerű, de nagyszerű kis szellemet! A gyerekek imádni fogják!

Van egy alapszabályom, ami sosem hagyott még cserben. Ropogós+szaftos+krémes! Ez a 3 kombináció ennél a receptemnél fokozottan igaz. Fogtam egy kacsamellet, aminek ropogósra sütöttem a bőrét, de hagytam, hogy belül szaftos maradjon, majd készítettem egy krémes, narancsos édesburgonyapürét, hogy teljes legyen a triumvirátus. Fantasztikus lett ismét! Próbáljátok ki!

Oldalak