EnniValó blog

A lazaccal könnyű kísérletezni, mert remek ízkombinációt alkot egy különlegesebb körettel vagy szósszal. Most egy mézes-szójás verziót hoztam, narancsos édeskömény salátával megspékelve.

Ezt a spanyol édességet nem lehet megunni, próbáljátok ki a receptet!

Az amerikaiak kedvence ez a New York-i sajttorta, amit most erdei gyümölcsös öntettel tálaltam. Próbáljátok ki a receptet!

Nyár van nyár! Na és eperszezon. Mindkettőt már külön-külön is imádom, viszont az eper - kora nyáron egy igazán nyerő páros. Ezért is készítettem egy könnyed mousse-t ebből a csábítóan illatos és zamatos gyümölcsből. A kókuszos-datolyás keksz alap már csak a ráadás. Remélem ti is ennyire szeretitek majd.

Ragad, nyúlik, ropogós... Kicsit csípős, nagyon sajtos... Ez az én házi készítésű édesburgonya nachosom, amit avokádóval és sok-sok csirkehússal tálaltam. Ha barátokat hívtok vendégségbe, vagy egy otthoni filmnézős estét terveztek, akkor mindenképp készítsétek el. Persze a salsával, aminek a receptjét szintén megtaláljátok itt!

Az olasz konyha az egyik kedvenceim közé tartozik. Nemrégiben egy húsos cannelloni-ra vágyott a család, gondoltam kicsit egyedibbé varázsolom a tálalással. Tortaformában készítettem el az ételt, amit a férjem és a fiaim is imádtak. Próbáljátok ki!

Próbáljátok ki Ti is, imádni fogjátok!

Szeretnétek kipróbálni? Íme, a recept.

Oldalak