EnniValó blog

A sokatok által ismert tócsni, nem csak burgonyából készülhet. Ez az újhagymás-hajdinás változat legalább annyira jó, mint az eredeti recept, ráadásul nagyon egészséges is. Ha valami igazán tartalmas és különleges reggelire vágytok, készítsétek el ezt a receptet!

Újhagymás-hajdinás tócsni – egy igazán egészséges reggeli

A hagyományos brownie-val ellentétben, ez a változat sem finomított cukrot, sem pedig lisztet nem tartalmaz, ugyanakkor tökéletes mása az eredetinek, csak egészségesebb! Ha egy kis édességre vágytok, ez legyen az egyik, amit elkészítetek!

Egészséges brownie liszt és finomított cukor nélkül

Ha eddig nem volt alkalmatok nekifogni különféle thai ételek elkészítésének, most meleg szívvel ajánlom ennek a receptnek a kipróbálását. Ez a tradicionális finomság az én egyik személyes kedvencem is, ráadásul ezt a változatot egy thai séftől tanultam meg elkészíteni. Ezt a tudást most átadom nektek is. Próbáljátok ki Ti is!:)

Ha valami igazán csajos desszertre vágytok, ez a panna cotta a legjobb választás. Minden megvan benne amire a nők vágyhatnak. Krémesen lágy likőr és egy kis narancsos frissesség..kell ennél több?! Na de azért csak mértékkel, mert alkoholt is tartalmaz :-)

Van egy mondás miszerint: Minden ami panírozott az biztosan csak finom lehet. Nincs ez másként ezzel a roppanós bundában sült olajbogyó nyársakkal sem. Roppant egyszerű elkészíteni és igazi vendégváró finomság. Készítsétek el Ti is! :)

Biztosan nektek is van olyan ismerősötök, aki Oscar díjat érdemelne valamiért. Ennek most semmi akadálya, hiszen ezzel a füstölt lazacos finomsággal, most ti is átadhatjátok a személyre szóló díjatokat!

Ázsiai gasztrotúrám során rengeteg ínycsiklandó étellel találkoztam, a kedvencem pedig ez a grillezett kacsa lett, azaz a geang phed yang. Ha valami igazán egzotikusra vágytok, próbáljátok ki!

Ragacsos, édes és krémes! Ha egy kis egzotikus finomságra vágytok próbáljátok ki ezt a kókusztejes ragacsos rizst, amit egyenesen Thaiföldről hoztam nektek!

Oldalak