EnniValó blog

Az epershake egy tökéletes és könnyű desszert, amit még a legnagyobb rohanás közepén is bárki összedobhat, az eredmény pedig isteni lesz!

Már csak pár nap és itt a Valentin-nap! Néha nem is kell sok, hogy kedveskedjetek a párotoknak és valami igazán látványosat alkossatok. Ez az édes popcorn is pont ilyen. Próbáljátok ki ti is a szerelmesek napján!

Mutattam már korábban is sajttorta receptet, de azok akik nem elégszenek meg a hagyományos változattal, készítsék el ezt az oreo kekszes sajttortát. Az ízélmény leírhatatlan!

Aki ismeri az olasz konyhát, az biztosan tudja mitől igazán jó a pesto. Én is tudom és nagyon szeretem is, de most úgy gondoltam megmutatom Nektek, hogyan dobhatjátok fel mégjobban ezt a nagyszerű szószt.

Azt hiszem, a téli időszakban mindenki álmodik egy kis trópusi hangulatról, mellé pedig egy igazán finom sajttortáról! Ezzel a recepttel most az álom valóra válik! Próbáljátok ki Ti is!

Egyik nap eszembe jutott a nagymamám sajtos stanglija, amit kiskoromban annyira szerettem. Gondoltam megalkotok egy egészségesebb változatot, ami remekül sikerült! Próbáljátok ki Ti is!

Aki egy kis újdonságra vágyik a téli időszakban és szereti a mexikói hangulatú ételeket, az mindenképp próbálja ki ezt a spenótos tortillát! Most trikolor paprikás- csirkemellel töltöttem, mellé pedig egy ellenállhatatlan, tejfölös mártogatóst készítettem. Próbáljátok ki Ti is!

Ha idén elhatároztátok, hogy egészségesen táplálkoztok, diétába kezdetek vagy éppen csak egy kis vitalizálásra van szükségetek, próbáljátok ki ezt a gyümölcsös smoothie-t, amivel garantáltan nem szegtek meg semmilyen fogadalmat!

Oldalak