Dumaszínház blog

Biri Balázs és Lakatos László estje.

A napokban jelent meg Dombóvári István könyve, a Félkövér, ami a fülszöveget idézve „jóval több, mint tanulságos fogyástörténet: mindennapi harcainkról, megcsúszásainkról, talpra állásainkról szól…”

Aranyosi – akiről tudjuk, hogy kedveli a jó söröket – nemrég adta arcát a Minden doboz visszajár kampányhoz, aminek lényege, hogy felhívja a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtés, azon belül is az aludobozok különgyűjtésének fontosságára.

És igen! Badár Sándor április 6-án – a Magyar Everest Expedíció 2017 túra tagjaként – áthaladt az 5000 méteres határon, 7-én pedig elérte az alaptábort!

Március 29. 13.00: a Dumaszínház öltözőjének folyosóján négy műtőorvosnak öltözött humorista rohan, maguk előtt egy betegszállító ágyat tolva, amin Felméri Péter fekszik, falfehéren. Mogács minimum 10 mg adrenalin beadását javasolja…

Április 14-én ismét lesz Beugró vs. Dumaszínház… A stand-up comedy és az improvizációs színház bár sok pontban hasonlít, mégis külön műfajok. A csapatok ezúttal is saját eszközeikkel szórakoztatják és hódítják meg az igényes humorra vágyó közönséget. És akik Novák Péter vezetésével egymásnak feszülnek majd a Corvin Dumaszínház képzeletbeli szorítójában: Janklovics Péter, Mogács Dániel, Szabó Győző és mostani beszélgetőpartnerünk, Pokorny Lia.

Az április 7-én debütáló Elek–Litkai–Ráskó–Szabó-humorkvartett közös estjének témája minden olyan apróság, amiről tudunk, de azt kívánjuk, bár ne tudnánk…

Április elsején 10 órától másnap reggel 9 óráig a Dumaszínház minden meghirdetett előadására – beleértve a Corvin Dumaszínház, a Kompót Dumaklub és a vidéki előadásokat, valamint a DEKK projekt produkcióit – 30% kedvezménnyel tudsz jegyet vásárolni a Corvin Dumaszínház jegypénztárában – nyitvatartási idő alatt – és a dumaszinhaz.hu oldalon.

Oldalak