Dumaszínház blog

Aranyosi Péter pár napja látható abban a Borsodi sört népszerűsítő videóban, amiben állítja: tudja, hogy mi kell a férfinak – de legalábbis nem lesz rest kideríteni. A videó egyben egy hatállomásos kocsmajáró körút beharangozása is: Aranyosi nyakába veszi kis hazánkat, és az ország különböző pontjain bukkan majd fel, hogy egy-egy korsó sör mellett kifaggassa férfitársait…

Mogács mindig azt viszi színre, ami épp foglalkoztatja, és – színházi ember lévén – általában talál egy olyan dramaturgiai keretet, ami egybefogja a produkció különböző témáit. Jelen esetben a mesék világán keresztül mondja el, hogy mi a véleménye a taxisokról, a melegekről, Bogyóról és Babócáról, és általában a világ dolgairól…

Április 20-tól minden reggel hatkor neked is jó reggelt kíván Janklovics Péter, aki immár a Class FM Morning Showjának egyik műsorvezetője – Stohl Bucival és Pataki Zitával együtt ébreszti, majd tízig szórakoztatja a hallgatókat.

Legyél tagja a Dumaszínház családjának: megnyílt a Viber public chat!

Májusban indul a népszerű tévés műsorvezető, Kadarkai Endre élő színpadi beszélgetős műsora a Dumaszínházban Így ismerik? címmel.

Hóesésből napsütésbe. Ez az időjárás nálunk is jellemző mostanában, de Csenki Attila Szlovéniában élte át, ahová húsvéti kiruccanás okán szervezetten került a családjával együtt.

Biri Balázs és Lakatos László estje.

A napokban jelent meg Dombóvári István könyve, a Félkövér, ami a fülszöveget idézve „jóval több, mint tanulságos fogyástörténet: mindennapi harcainkról, megcsúszásainkról, talpra állásainkról szól…”

Oldalak