Dumaszínház blog

Mogács Dániel improvizatív előadásában olyan embereket állít csatasorba, akik vagy nem normálisak, vagy kiváló színészek, vagy elképesztő humorérzékkel vannak megáldva, vagy mindkettő, de egyik sem, vagy szeretnek énekelni, de nem tudnak, vagy tudnak énekelni és zenélni is.

Felméri Péter – azaz Humorkapitány – vonzódása a szuperhősökhöz kiskorában kezdődött, amikor meglátta az első képregényt egy magyar könyvesboltban, Kolozsváron. Rengeteg kép és rövid szövegek! Minden gyerek álma. És azóta nincs megállás… A sors úgy hozta, hogy egy Showder Klub felvételen összetalálkozott Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnokkal, és mivel mindkettőjüket erősen foglalkoztatja a „szuperhős” téma – nem árulok el nagy titkot – egy közös műsor lett az eredménye.

Badár Tamás hamarosan új műsorral jelentkezik.

Hamarosan beszélgetős műsor indul a Kompót Dumaklubban Kadarkai Endrével. A beszélgetések legalább egyórásak lesznek, és a riporter célja ezúttal sem más, mint, hogy a leendő interjúalanyok mindig a nívó, a teljesítmény szinonimái legyenek – színészeket, zenészeket, írókat, a médiavilág jeleseit tervezi meghívni és nem a celebvilág percembereit ülteti majd le egy-egy beszélgetésre. Kadarkai Endrével az induló műsorról, múltról és jövőről beszélgettünk.

Janklovics Péter a Dumaszínház apukáinak csapatát erősíti ezután – lassan három hete megérkezett kisfia, és ezzel együtt fel is borult egyébként sem túl rendezett napirendje.

Áprilisban új közös műsorral jelentkezik Kiss Ádám és Benk Dénes. Azt ígérik, hogy a tőlük megszokott módon szkeccsek, videók és különböző show-elemek tarkítják majd az estet, amiben a humor szempontjából közelítik meg a mai embert. A közös munkáról Kiss Ádámmal beszélgettünk.

Tavasszal folytatódnak a tévéfelvételek. Március 13-án, Kecskeméten kerül rögzítésre a Duma Roast, melyben Dombi, Kiss Ádám, KAP, Benk Dénes és Kormos Anett, Szabó Zsófival, Hajdú Péterrel és Hajós Andrással kiegészülve égetik Ganxsta Zoleet. Folytatódnak a Showder Klub felvételei – április 4-én és május 1-én Dombóvári Istvánt is láthatják, akivel tavaly ősszel – sok egyéb mellett – akkor készülő új estjéről beszélgettünk. Most arra vagyunk kíváncsiak, azóta mi történt vele…

Még több újdonság a Kompótban. 2017 tavaszán sem leszünk híján az új bemutatóknak – a Kompót Dumaklub négy új előadását ajánljuk most Nektek!

Oldalak